Kom på kursus i din aftenskole – online!

Illustrationsfoto.

Kom på kursus i din aftenskole – online!

31. januar 2021 - kl. 9:49 - af

Mens kursisterne venter på de ”rigtige” aftenskolekurser, hvor man mødes fysisk, så er de første tilbud klar med online-undervisning.

Det sker hos FOF-Vendsyssel under devisen ”Mød din FOF-lærer og dine medkursister på skærmen!”

”Du kan lige nu finde kurser med både yoga og pilates, så du kan holde formen ved lige sammen med din egen FOF-lærer hjemme hos dig selv – og sammen med de andre på holdet!” lyder opfordringer fra skoleleder Kirsten E. Højrup. Aktuelle tilbud er at finde på www.fof-vendsyssel.dk

Kirsten E. Højrup gør samtidig opmærksom på, at FOF Vendsyssel åbner igen for aftenskole – når man må og kan! I øjeblikket betyder Covid-restriktionerne, at skolen er lukket midlertidigt ned.

”Alle har glædet sig til forårets kurser og aktiviteter, og alt er klar til start! Men al traditionel undervisning er desværre udskudt, indtil aftenskolen må og kan åbne igen,” forklarer Kirsten E. Højrup og opfordrer til at holde sig orienteret ved at tjekke på FOF-Vendsyssels hjemmeside.

”Den gode besked er, at alle kan få kurser og foredrag – vi ved bare ikke, hvornår vi må give los og starte de mange aktiviteter.”

Skolelederen tilføjer, at alle tilmeldte kursister bliver kontaktet direkte, når kurser starter, og hjemmesiden har åben for nye tilmeldinger.

”Velkommen! Pas på dig selv og andre til vi ses igen!” slutter Kirsten Højrup.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kom på kursus i din aftenskole – online!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger