Kulturen har brug for jer

Kulturen har brug for jer

3. februar 2021 - kl. 9:40 - af

Kulturen har brug for, at I kære publikum tror på at det bliver bedre, udtaler Lilly Pedersen Frederikshavn Teaterforening.

Pernille Rosendahl har lige udtalt på TV2, ”at vi skal bakke op om kulturen og tro på fremtiden. Vi skal købe billetter til de fremtidige kulturarrangementer der allerede er i udbud, hvis de aflyses, så ved vi jo, at vi får penge retur, eller at de flyttes til senere”. Alle kunstnere, både musikere, skuespillere og folk ”bag tæppet”, har brug for at vi tror på fremtiden.

Kulturen er med til at booste vores mentale sundhed.

Som formand for Frederikshavn Teaterforening er det en udtalelse jeg bakker op om. Inden længe kommer vi med et stjernebesat program for 2021-22, og vores frygt kunne være, at publikum ikke tør gå i teatret, men vi tror på I længes efter kultur og sociale oplevelser.
Vi glæder os bare SÅ meget til at sige velkommen til en sæson fyldt med oplevelser.

Sæson 2020-21 er ikke slut endnu.

Og allerede nu har man mulighed for at købe billetter til de sidste forestilling sent på foråret 2021, det er bare at gå ind på www.frederikshavnteaterforening.dk så er du klar når der igen åbnes op for kultur til alle, slutter formand Lilly Pedersen.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kulturen har brug for jer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger