Samkørsel via ny NaboGO-app

Samkørsel via ny NaboGO-app

8. februar 2021 - kl. 19:00 - af

På det kommende møde i Distriktsudvalget den 16. februar får udvalgets forelagt til såvel orientering som drøftelse en ny ordning med mulighed for samkørsel via en ny App.

App’en hedder NaboGO. Der er tale om en lokal samkørselstjeneste, der giver dig og dine naboer mulighed for at finde og tilbyde et lift fra arbejde, uddannelse, byen m.v.
App´en arbejder også sammen med den kollektive trafik. 

Via nedenstående link kan man bl.a. få følgende oplyst: ”Måske er I flere, der kører samme vej hver dag uden at vide det? Eller måske står du uden bil og har pludselig brug for et lift næste dag. Med NaboGO bliver samkørsel og lokalt netværk koblet direkte sammen på din telefon, hvor du nemt og hurtigt kan se, om du kan køre med din nabo eller én lige i nærheden. Det bliver en slags mikrobusser, der forbinder lokalsamfundet med andre byer og med stationer. Sammen kan I både spare penge, kilometer på landevejen og gøre en aktiv klimaindsats.”

I øvrigt samarbejder NaboGO med regioner, trafikselskaber og kommuner, som vil skabe mere mobilitet og gøre en forskel for klima og miljø.
Byrådsmedlem Brian Kjær (A) er formand for Distriktsudvalget.

Der kan ses meget mere på hjemmesiden: https://nabogo.com/ eller på YouTube.

Tekst: Per Rye

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Samkørsel via ny NaboGO-app' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger