Venstre søger kandidater til regions- og kommunalvalg

Louise Jæger, formand for Venstre i Frederikshavn Kommune.

Venstre søger kandidater til regions- og kommunalvalg

9. februar 2021 - kl. 11:59 - af

Venstre i Frederikshavn Kommune søger kandidater til regions- og kommunalvalg .

Den 16. November 2021 skal vi i stemmeboksen og stemme på det dem, som skal drive politikken i henholdsvis regionen og kommunen.

Venstre i Frederikshavn Kommune har tradition for, at kandidater til Venstres liste til de to forestående valg, de foregår på generalforsamlinger. Dette er ikke muligt grundet situationen og restriktionerne betinget af corona. “Vores medlemmer har derfor 

sagt god for, at vi laver en alternativ procedure for opstilling af kandidater til kommunal- og regionsvalget” siger Louise Jæger, formand for Venstre i Frederikshavn Kommune.

Louise Jæger opfordrer derfor alle med en borgerlig liberal kandidat i maven, til at kontakte foreningen for at høre nærmere om, hvordan man kan blive opstillet. “Første skridt er, at man skal have været medlem af Venstre i 7 dage inden opstilling. Fristen for opstilling er den 20. Februar – så det er nu” siger Louise Jæger.

“Vi glæder os til at få valgt det hold af kandidater, som skal sikre Venstre et godt valg både regionalt og kommunalt”, siger Louise Jæger. “Regionalt samarbejder vi med regionsbestyrelsen og Mads Duedahl, som er valgt som spidskandidat til regionen. Kommunalt er vi i fuld gang med at arrangere kandidat samlinger, sætte retningen for markedsføringen og meget andet, som du også som kandidat får både indflydelse og inddrages i”, fortæller Louise Jæger.

Er du interesseret i at høre mere, så kontakt Louise Jæger på mail: louise.saeby@gmail.com.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Venstre søger kandidater til regions- og kommunalvalg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger