Cecilie Termansen og Ida Andersen siger tak for nu til Vendsyssel Håndbold

Cecilie Termansen og Ida Andersen siger tak for nu til Vendsyssel Håndbold

11. februar 2021 - kl. 12:50 - af

Vendsyssel H√•ndbold takker dem for nogle gode √•r i Vendsyssel tr√łjen, hvor Cecilie og Ida har bidraget med en god og ih√¶rdig indsats, b√•de p√• og udenfor banen.

– Jeg har valgt efter ca. 3,5 √•r i Vendsyssel H√•ndbold at stoppe i klubben til sommer. Jeg har v√¶ret i klubben siden jeg var 17 √•r gammel og har derfor l√¶rt utroligt meget. Jeg har v√¶ret super glad for min tid i Veha og det bliver sv√¶rt at forlade klubben, og alle menneskerne omkring den. Heldigvis har jeg stadig nogle kampe tilbage i Veha tr√łjen, hvor jeg vil k√¶mpe sammen med resten af holdet, udtaler Cecilie.

– Jeg har v√¶ret glad for min tid i Vendsyssel H√•ndbold og jeg har haft det rigtig godt med pigerne p√• holdet. Jeg har valgt at s√łge nye udfordringer til sommer, men f√łrst skal s√¶sonen i Vendsyssel selvf√łlgelig afsluttes p√• bedste vis, fort√¶ller Ida.

Vendsyssel H√•ndbold ser frem til at se Cecilie og Ida i Vendsyssel tr√łjen i de resterende kampe og √łnsker dem alt held og lykke fremover!

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Cecilie Termansen og Ida Andersen siger tak for nu til Vendsyssel Håndbold' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger