Bestil tid til vaccination

Bestil tid til vaccination

16. februar 2021 - kl. 14:15 - af

Er du over 85 år eller over 65 år og modtager personlig pleje og praktisk hjælp fra kommunen? Og har du endnu ikke fået bestilt tid til vaccination mod Covid-19, så er det nu du, hvis du gerne vil vaccineres, når der igen er mulighed den 21.februar.

På søndag er der opsamlingsrunde for vaccination for borgere over 65 år, som modtager praktisk hjælp og personlig pleje. Derudover ældre over 85 år, som ikke tidligere har været inviteret til vaccination.

  • Vi oplever, at der er kommet en meget større opmærksomhed på, at man skal kigge godt efter i e-Boks og postkassen i denne tid. Og rigtig mange har allerede bestilt tid. Men der er også stadig tider tilbage, så hvis man er pårørende til en ældre, der er i målgruppen, så tøv endelig ikke med at hjælpe med at få kigget i postkassen og få hjulpet dine nære med at få bestilt en tid, siger Rikke Albrektsen, der er socialdirektør i Frederikshavn Kommune.

Ring kun, hvis du har fået brev
Det er vigtigt at understrege, at har du ikke modtaget en indkaldelse i e-Boks eller pr brev, så er du ikke med i gruppen, der får vaccinen tilbudt i denne omgang. Men du får direkte besked, når det er din tur.

Vaccinationen foregår i Arena Nord, Harald Nielsens Plads 9, 9900 Frederikshavn på søndag den 21.februar fra kl. 8.00 til 18.00.

Sådan booker du:

  • Du skal selv booke din tid på vacciner.dk med dit NemID
  • Er du fritaget for digital post og derfor ikke har NemID kan du ringe til Region Nordjylland på tlf. 97 64 84 63
  • Har du brug for kørsel, så skal du ikke selv booke din tid, men i stedet ringe til Frederikshavn Kommunes Kørselskontor på tlf 98 45 88 88, hvor vaccinationstiden vil blive bestilt for dig sammen med kørslen. Hvis du har brug for kørsel så kontakt Kørselskontoret snarest og helst inden torsdag.
  • Som udgangspunkt skal man selv sørge for transport til Arena Nord. Men har man ikke mulighed for selv eller med hjælp fra pårørende at komme afsted, så hjælper Kørselskontoret i Frederikshavn Kommune på tlf: 98 45 88 88
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bestil tid til vaccination' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger