Særlige tiltag hjælper elever på Frederikshavn Handelsskole

Særlige tiltag hjælper elever på Frederikshavn Handelsskole

16. februar 2021 - kl. 6:33 - af

– også selvom undervisningen foregår virtuelt.

På Frederikshavn Handelsskole er der normalvis en række tiltag og hjælp for de elever, der har det svært eller har lyst til at få ekstra øjne på en bestemt opgave. Frederikshavn Handelsskole har de sidste år arbejdet med konkrete initiativer for at hjælpe elever på ungdomsuddannelsen. Man har eksempelvis en mentorordning, hvor der er særligt fokus på elevernes trivsel, og så er der både en psykolog og en sundhedscoach tilknyttet skolen.

Trods nedlukning og det faktum, at eleverne fortsat undervises fra hver deres hjem, så holder Handelsskolen fast i de gode tiltag. Man har eksempelvis sat en ekstra lærer på i de forskellige sprogfag, og så har skolen indkøbt skrive- og læseprogrammet AppWriter til alle skolens elever og ikke kun for de elever, der har læse- og skrivevanskeligheder; det er en fordel for alle elever – specielt i fremmedsprogene.

Eleverne er også begejstrede for tiltagene: ”Det er meget trygt, at vi elever stadig kan få hjælp fra skolen også til de ting, man ikke selv er så god til, og ens forældre måske heller ikke kan hjælpe med. Jeg synes, at det giver en tryghed, at jeg som elev kan række ud, mens vi sidder her hver for sig. Der er hjælp at hente – uanset om det er til matematik eller tysk,” fortæller en elev fra 2. årgang på HHX.

I klasselokalet – om det er fysisk eller virtuelt – er der omkring 28 elever. Derfor kan det være svært at få forklaret specifikke emner en ekstra gang. Et af tiltagene går ud på, at man mødes i grupper af max 5 elever, som har bedt om hjælp og her gennemgår man emner sammen med en hjælpelærer. Det er en god måde at få vejledning på, fordi der er flere elever, der sidder med de samme spørgsmål, men samtidig er der god tid til at gennemgå spørgsmål, når der ikke er så mange elever.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Særlige tiltag hjælper elever på Frederikshavn Handelsskole' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger