Stafet for Livet vender tilbage i august i år

Stafet for Livet Frederikshavn måtte aflyse i 2020, men sidste weekend i august i år er stafetten tilbage igen. Arkivfoto: Michael Madsen

Stafet for Livet vender tilbage i august i år

16. februar 2021 - kl. 9:43 - af

Stafet for Livet Frederikshavn i fuld gang med forberedelserne til 2021-stafetten

I 2020 måtte Stafet for Livet Frederikshavn aflyse på grund af Covid-19-pandemien, men til august satser styregruppen bag stafetten på at gennemføre Stafet for Livet Frederikshavn 2021.

⁃ Vi er meget bevidste om, at vi ikke kan regne med at Danmark er helt coronafrit i august, men det betyder ikke, at vi ikke kan afholde vores stafet. Det bliver blot under andre betingelser og naturligvis under hensyn til de restriktioner, der måtte være sidste weekend i august, siger Alice Christiansen, formand for styregruppen Stafet for Livet Frederikshavn.

Styregruppen er i fuld gang med forberedelserne
På virtuelle netværksmøder suger gruppen til sig af erfaringer fra de stafetter, der blev afholdt i 2020. Det var stafetter under andre forhold end vanligt, men endte alligevel med at blive gode oplevelser for såvel deltagere som arrangører.
Arrangørerne udviste stor kreativitet. Nogle steder gik man hver for sig. Andre steder gik man på arbejdspladserne. Nogle livestreamede deres ceremonier, underholdning med mere.

⁃ Der er ikke tvivl om, at vi kommer til at opleve Stafet for Livet på mange måder i 2021. Alt fra virtuel stafet til noget, der minder meget om fysisk stafet er i spil. Vi må se, hvor vi lander. Under alle omstændigheder vil vi skulle arbejde med store fleksibilitet og omstillingsparathed. Det tror jeg, at vi kan. Belært af coronakrisen, siger Alice Christiansen.

Stafet for Livets formål er som altid: At skabe håb gennem fællesskab, indsamling og viden om sundhed og kræft, så reserver allerede nu weekenden den 28.-29. august og vær med til at skabe et brag af en fest. De første tre hold er allerede tilmeldt Stafet for Livet Frederikshavn 2021.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stafet for Livet vender tilbage i august i år' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger