99 tider tilbage til vaccination på søndag

99 tider tilbage til vaccination på søndag

18. februar 2021 - kl. 16:38 - af

På søndag vaccineres næste runde af borgere, som har modtaget invitation til vaccination. Der har været i alt 900 ledige tider – og 801 af dem er allerede taget i Arena Nord på søndag. Der er 99 tider tilbage til booking i Arena Nord på søndag. Har man modtaget en invitation kan man nå det endnu.

Arena Nord i Frederikshavn slår dørene op for endnu en vaccinationsdag på søndag den 21.februar. Her er det en opsamlingsrunde på borgere fra de grupper, der har stået forrest i vaccinekøen, der har fået tilbud om at blive vaccineret mod Covid-19. Det handler blandt andet om ældre over 85 år og borgere over 65 år, som modtager personlig pleje og praktisk hjælp.

  • Stor ros til borgerne i Frederikshavn Kommune for at være på mærkerne og gode til at få bestilt tid til vaccination. Vi ved, at der har været nogle udfordringer i forhold til booking-systemet. Borgerne og deres pårørende har været rigtig gode til at gå ind i booking-systemet igen, hvis det ikke lige virkede første gang. Det betyder, at vi har opnået en flot andel af borgere, der får booket tid, siger Rikke Albrektsen, der er socialdirektør i Frederikshavn Kommune.

Samtidig opfordrer hun de sidste borgere, der kan være i målgruppen til at få tjekket deres e-Boks eller postkassen, hvis man er fritaget for digital post. Dette gælder især også de pårørende, som socialdirektøren er opmærksom på, spiller en stor og positiv rolle i hjælpen med at få booket tid til alle dem, der er interesserede.

Sådan booker du:

  • Du skal selv booke din tid på vacciner.dk med dit NemID
  • Er du fritaget for digital post og derfor ikke har NemID kan du ringe til Region Nordjylland på tlf. 97 64 84 63. Der kan være lang ventetid på telefonen. I så fald gives der i telefonsystemet mulighed for at trykke 1 og blive ringet op, så man slipper for ventetid.
  • Har du brug for kørsel, så skal du ikke selv booke din tid, men i stedet ringe til Frederikshavn Kommunes Kørselskontor på tlf 98 45 88 88, hvor vaccinationstiden vil blive bestilt for dig sammen med kørslen.
  • Som udgangspunkt skal man selv sørge for transport til Arena Nord. Men har man ikke mulighed for selv eller med hjælp fra pårørende at komme afsted, så hjælper Kørselskontoret i Frederikshavn Kommune på tlf: 98 45 88 88

Ring kun, hvis du har fået brev
Det er vigtigt at understrege, at har du ikke modtaget en indkaldelse i e-Boks eller pr brev, så er du ikke med i gruppen, der får vaccinen tilbudt i denne omgang. Men du får direkte besked, når det er din tur.

Vaccinering kommer til at foregå i Arena Nord, Harald Nielsens Plads 9, 9900 Frederikshavn på søndag den 21.februar fra kl. 9.00 til 18.00. Der er kun oprettet dette ene vaccinationssted i Frederikshavn Kommune.  Det er regionerne, der fastsætter, hvor der skal være vaccinationssteder.

En kommentar til “99 tider tilbage til vaccination på søndag” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “99 tider tilbage til vaccination på søndag”

  • jeg er i tvivl ang. vaccination af covid 19, den 12 februar har jeg fået en meddeleles om min mulighed for vaccineret var til stede. jeg har været på E-boks hver dag for kigge tidspunkt. jeg er i høj risiko gruppe, ang. kræft

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '99 tider tilbage til vaccination på søndag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger