Købmand donerer vinterferieposer til familier i Barnets Blå Hus

Søren Lund Nicolaisen fra Rema 1000 ved banegården i Frederikshavn kom forbi Barnets Blå Hus med 20 store poser. Foto: Privatfoto.

Købmand donerer vinterferieposer til familier i Barnets Blå Hus

19. februar 2021 - kl. 9:57 - af

Brætspil, opgavehæfter og lækkerier skal glæde familierne, som kommer i Barnets Blå Hus i Frederikshavn i vinterferien. Den glade giver er købmanden i Rema 1000 ved banegården, som gerne vil række ud og hjælpe lokalt.

“Vi kalder dem vinterferie-hurra-net!”, siger Irene Lerche, mens hun kigger på de 20 store, blå indkøbsnet proppet med gode sager, der venter på at blive delt ud.

Irene Lerche er leder af Barnets Blå Hus i Frederikshavn, som hjælper børn og unge, der vokser op med alkohol- eller stofmisbrug i den nærmeste familie, samt deres forældre.

Forud for vinterferien har hun haft besøg af Søren Lund Nicolaisen fra Rema 1000 ved banegården i Frederikshavn, som har doneret indkøbsnet med spil, opgavehæfter og lækkerier til vinterferien, der skal gives til familierne i Barnets Blå Hus.

“Det er fantastisk at se, hvordan det lokale handelsliv endnu engang støtter op omkring Barnets Blå Hus. Vi er taknemmelige og glade over, at en mand som Søren tager initiativ til at glæde andre. Jeg er sikker på at der er mange børn og deres forældre, der bliver glade for den indsats,” siger Irene Lerche, som er leder af Barnets Blå Hus.

Idéen til vinterferieposerne fik købmand Søren Lund Nicolaisen, da han hørte om Barnets Blå Hus gennem sit frivillige arbejde i Rotary i Frederikshavn. Han havde haft flere andre idéer til aktiviteter, men coronapandemien kom i vejen for dem, og så opstod idéen til ekstra hygge i vinterferien, som en fond har givet 10.000 kroner til, fortæller han:

“Tænk sig at have mulighed for at glæde 20 familier. Det, synes jeg, er fedt! Det er vigtigt for mig, at kunne hjælpe i lokalsamfundet,” siger Søren Lund Nicolaisen, som har været købmand i Rema 1000 ved banegården i Frederikshavn i et års tid.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Købmand donerer vinterferieposer til familier i Barnets Blå Hus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger