Andreas vil sørge for, at alle danske hunde kan røre sig i skoven

Andreas vil sørge for, at alle danske hunde kan røre sig i skoven

28. februar 2021 - kl. 8:28 - af

Hunde har brug for at blive luftet. Der findes heldigvis masser af skove i Danmark, hvor de kan boltre sig. Men hvorhenne? Ved du ikke dette, har Andreas Petersen og appen ”Hundeskove i Danmark” løsningen til dig.

Der vokser stadig flere og flere hundeskove op i Danmark. Folk har fået øjnene op for, at det giver god motion og frisk luft til både ejer og deres firbenede bedste venner.

Bor du inde i byen, eller er du flyttet til et helt nyt område, kan det være svært at vide, hvor du må tage din hund hen og slippe snoren. For hvad er skov, og hvad er hundeskov?

Løsningen har Andreas Petersen fundet på – nemlig appen ”Hundeskove i Danmark”. En kæmpe database over danske hundeskove.

– Lige nu kan du finde over 410 hundevenlige skove i Danmark på appen. Og der kommer stadig flere til, fortæller han om sin løsning til hundeejerne.

Hundeskovenes sociale medie

Men det stopper ikke her. ”Hundeskove i Danmark” lister ikke kun skove omkring brugeren, men er nærmest sit helt eget sociale medie.

– Det har altid været meningen, at den skal være så brugervenlig som muligt, så hundeejer og hund kan finde den helt rette hundeskov. Det har været målet, siden jeg begyndte arbejdet i 2012, siger Andreas Petersen, der tilføjer:

– Alle danske hunde skal kunne røre sig i skoven.

Derfor kan brugerne selv gå ind og bedømme de forskellige hundeskove og se andres bedømmelser. Hvordan skal de ellers vide, om det er en god hundeskov?

Brugerne kan også snakke sammen via appen og mødes med andre hundeelskere i skovene. De kan endda dele billeder fra deres hunde-gåture. Alt, et socialt medie bør kunne.

Praktisk og taktisk

Nogle gange er det også vigtigt at vide andre ting omkring skovene på forhånd, inden du tager ud i dem. Er de indhegnet? Hvor er der parkeringspladser?

– Appen giver heldigvis svar på det alt det praktiske. Det gør, at hundeejeren taktisk kan køre efter den skov, som passer bedst til hundens race og formålet med turen, lyder det positivt fra manden bag appen.

Kan hunden løbe rundt på agilitybane? Skal du bruge skraldespande undervejs? Er der vand til din hund? Alt sammen kan du få svar på via appen.

Hundeejere hjælper hinanden

Som sagt kommer der hele tiden nye hundeskove til, og Andreas Petersen opfordrer folk til at tilføje endnu flere og bedømme så mange som muligt, når man har besøgt dem.

– Måske er der andre i dit nabolag, som gerne vil ud med deres hund, men bare ikke ved hvor? Tilføj en hundeskov, eller bedøm og del en eksisterende. På den måde hjælper hundeejere hinanden, forklarer Andreas Petersen, der afslutter med:

– Jeg synes, at konceptet bag ”Hundeskove i Danmark” er genialt. Det kan jeg selvfølgelig sagtens sige, når jeg står for appen, men jeg håber virkelig også, at brugerne synes det samme!

Fakta omkring ”Hundeskove i Danmark”:

  • En app, hvor du kan finde +410 danske hundeskove og interagere social med andre hundeejere
  • I 2012 begyndte arbejdet med appen
  • Andreas Petersen er ejeren bag appen
  • Kan også findes på hundeskove.dk
  • Appen kan downloades på dansk, engelsk, tysk, spansk og svensk
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Andreas vil sørge for, at alle danske hunde kan røre sig i skoven' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger