Teaterklubben står på spring!

På billedet ses hele teaterklubben på besøg i Skagen, før corona indtog landet Fra venstre ses Lis, Karen, Aase, Ira, Ebba N., Grethe og sidst men ikke mindst Ebba Conradsen.

Teaterklubben står på spring!

1. marts 2021 - kl. 7:38 - af

Vi står på spring når kulturen lukker op, udtaler teatermedlem i Frederikshavn Teaterforening Ebba Conradsen. Vi trænger i den grad til at komme ud og opleve noget kultur.

Vi er en ”teaterklub” på 7 veninder – modne damer, der hvert år ser frem til, at Frederikshavn Teaterforening præsenterer sit program.

Vi skynder os at sætte x ud for dem vi gerne vil ind og se, og så er det bare at glæde sig.

I disse coronatider, har vi talt om, mon vi får lov at komme i teatret i sæson 21-22, og ja det gør vi da. Heldigvis er der nu lys forude, så vi tror på det og glæder os til at modtage programmet til den kommende sæson.

Vi har dog allerede, sikret os 7 billetter til teaterforeningens opsætning af The late Night show med Caspar Philipson i oktober, vi er bare så klar til at få noget kultur under huden igen.

Jeg håber at rigtig mange vil bakke op om den lokale teaterforening når sæsonen starter. For som hun siger, vi har brug for det lokale og de kan noget i Frederikshavn Teaterforening, de skaber sociale sammenhæng for alle aldre.

Ebba Conradsen er ikke en af dem der har siddet stille under Corona nedlukningen, nej der er spillet kort i en sikret ”bobbel”, der er gået 10.000 skridt hver dag og ja – ellers har det været med at holde humøret højt, for livet skal jo leves trods alt, slutter Ebba Conradsen, der netop er blevet vaccineret og håber på, at landet snart lukker op igen.

 

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Teaterklubben står på spring!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger