Kultur og erhverv skal flette fingre

Kultur og erhverv skal flette fingre

2. marts 2021 - kl. 13:45 - af

Kulturen har i allerhøjeste grad brug for, at nogle vil flette fingre med os, ikke mindst for at kulturen få ud til alle, udtaler formand i Frederikshavn teaterforening Lilly Pedersen. Vi er som forening stolte over, at enkelte erhvervsledere har valgt os til, men der er plads til mange flere, selv for en lille frivillig forening som os. Vi er en bestyrelse sammensat af frivillige ildsjæle.

Der er så meget vi kan bruge hinanden til. I kan skabe rum for teater, foredrag og andre oplevelser for jeres kunder/netværk/ansatte og vi kan vise hvad det er vi kan sætte i scene for alle der besøger os.

Én ting er sikkert vi har brug for hinanden. Netværk er et vigtigt incitament når der skal skabes rum og oplevelser for sociale sammenhæng.

Vi ved, at vi er unikke i en verden fuld af tilbud, vi ved, at vi er lokale og kan skabe sammenhængskraft sammen med Arena Nord og andre i vores område.

Vi kan, vi vil og vi tør sætte os selv i fokus, for vi ved, at det vi tilbyder er kvalitet og oplevelser der skaber en helt unik stemning og ofte giver stof til eftertanke.

Så alle I derude, der har en virksomhed og har ansatte eller netværk I vil sætte pris på, giv dem mulighed for at se Jer i en sammenhæng hvor også kulturen er en del af jeres image.

Vi er klar – er I, det håber vi rigtig meget!

Vi er på vej mod lysere tider, I ønskes et rigtig dejligt forår og vi håber, at vi kan sige på gensyn i Frederikshavn teaterforening. Følg med på vores hjemmeside, sæson 21-22 sættes meget snart i salg og det bliver stort på mange måder.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kultur og erhverv skal flette fingre' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger