Ti ansøgninger om at få del i frie kommunale midler

Ti ansøgninger om at få del i frie kommunale midler

5. marts 2021 - kl. 10:58 - af

Kultur- og Fritidsudvalget har modtaget 10 ansøgninger til puljen om de frie midler i første. kvartal 2021. Ansøgningerne forelægges til drøftelse og beslutning på udvalgets forestående møde den 10. marts.
Mazen Haj Kassem søger 25.000 kr. til afholdelse af Women’s Film Festival, som finder sted på Palads Teatret i Frederikshavn den 26.-28. marts 2021. Støtten skal bruges på filmleje, salleje, transport, forplejning, sociale medier, hotel, posters og flyers. Festivalen søger at inspirere og give kommende generationer indblik i kvinders oplevelse.
Rana Salim Maoued søger 10.000 kr. til filmleje, salleje, transport, forplejning, markedsføring og hotel til en libanesisk filmfestival. Festivalen foregår den 8.-11. april 2021 på Palads Teatret. Festivalen søger at skabe interaktion gennem film samt styrke samarbejdet mellem libanesiske og danske filmskabere.
Skagen Musik- og Teaterforening af 1944 søger 8.337 kr. til lydinstallationen Skagensymfonien. Støtten skal bruges til honorar, lokaleleje og forplejning. Aktiviteten skal foregå fra den 22.-24. maj 2021 på Klitgaardens atelier, Damstedvej i Skagen. Lydinstallationen er en musikalsk genfortælling af historien om Skagen-komponisterne. Målgruppen er alle kulturinteresserede i Skagen.
Blink ved Det Grå Fyr søger 12.000 kr. til afvikling af tre radiobiografer fra den 15. juni til 15. august. Støtten skal bruges til kunstnerhonorar, transport, leje af høretelefoner, logi og annoncering. Radiobiografen giver brugeren mulighed for at udforske kultur- og naturoplevelser i Skagen. Den primære målgruppe er natur- og kulturinteresserede fra ca. 14 år og opefter.
Argo Events søger 13.000 kr. til julefest for daginstitutioner den 7. december 2021. Der er tre shows på dagen, og det forventes, at min. 350 personer deltager. Støtten skal dække leje af Maskinhallen og en del af godteposer til børn. Dagen afvikles med børneunderholdere, og showet afsluttes med julemand og godteposer til alle. Der er fokus på sang, dans, leg og historie, som vil styrke børnenes motoriske evne. Julefesten henvender sig til børnehaver og vuggestuer.

Holger Drachmann, Ancher og fremme af Skagens image og handel
Drachmann-Klubben i Skagen søger 5.000 kr. til genudgivelse af opdateret bog om Holger Drachmann og hans hus i Skagen. Udgivelsen forventes at udbrede kendskabet til Holger Drachmann og hans digtning og være klar til sæsonåbningen i 2021. Målgruppen er alle interesserede i Drachmann og hans hus i Skagen.
Nordisk Eksperimentalscene søger 20.000 kr. til en Nordisk Teaterkoncert den 22. august 2021. Støtten skal bruges til honorar til orkester og musikere. Aktiviteten viser, at kunst og musik kan opløfte og lindre i en svær tid med Corona. Herudover styrkes den lokale amatørmusik i arbejdet med professionelle musikere, som kan fremme Skagens image og turisme samt handel i Skagen. Målgruppen er lokale amatørsangere, professionelle musikere, musikinteresserede, turister og medvirkendes familier.
Baghaven søger 34.500 kr. til honorarudgift til koncert i Anna og Michael Anchers have ved Skagen Kunstmuseer. Arrangementet skal afholdes den 15. juli 2021. Målgruppen er bred, men der lægges særligt fokus på unge med interesse for kunst, kultur og fællesskaber.
Frederikshavn Museumsforening søger 10.000 kr. til materialer og betaling af kunstner/oplægsholder til teaterforestilling på Hovedgården Bangsbo den 28. august 2021. Der samarbejdes med Sæbyscenen, som både skriver og opfører stykket. Formålet er at give borgere og turister en helhedsoplevelse af Bangsbos centrale rolle som kulturelt samlingspunkt. Målgruppen er historie- og kulturinteresserede borgere fra Frederikshavn Kommune samt turister.
Skagen Kunstmuseer søger 50.000 kr. til 10 arrangementer under projektet Aftenakademiet 2.0. Arrangementerne er helårlige og fordelt på hele 2021. Projektperioden er fra 1. juni til december 2021 med fokus på, at deltagerne mødes om fællesskab og dialog med hinanden og forskelligartede kunst- og kulturaktører i oplevelsesaftener. Målgruppen er det unge og voksne publikum og er et gratis kulturtilbud.

Tekst: Per Rye

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ti ansøgninger om at få del i frie kommunale midler' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger