Nordjysk aftryk på repræsentantskab

Dennis Christian Conradsen.

Nordjysk aftryk på repræsentantskab

8. marts 2021 - kl. 12:17 - af

Nordjysk aftryk på repræsentantskab i Ringkjøbing Landbobank/Nordjyske Bank. 

Den årlige generalforsamling i Ringkjøbing Landbobank og Nordjyske Bank har resulteret i et nyvalgt medlem til repræsentantskabet, nemlig administrerende direktør i Skagen Blade Technology, Dennis Christian Conradsen, der er bosat i Frederikshavn. Herudover blev 11 medlemmer genvalgt, blandt andre to fra henholdsvis Sæby og Hjørring.

Ringkjøbing Landbobank og Nordjyske Bank har netop afholdt ordinær generalforsamling, som på grund af coronaepidemien foregik digitalt. Dagsordenen bød blandt andet på valg af medlemmer til bankens repræsentantskab.

Nyt medlem i repræsentantskabet er Dennis Christian Conradsen, der er administrerende direktør i Skagen Blade Technology og bosat i Frederikshavn. Han blev sidste år valgt ind i bankens lokalråd, som han fortsat er medlem af.

– Vi er glade for at få Dennis Christian Conradsen med i bankens repræsentantskab. Dennis har igennem det seneste år udvidet sit kendskab til banken som medlem af lokalrådet, der blandt andet skal støtte op om bankens fortsatte lokale engagement i Nordjylland. Som nyvalgt medlem af repræsentantskabet ser vi frem til at få yderligere glæde af Dennis’ kompetencer og ikke mindst kendskab til det nordjyske erhvervsliv, siger bankdirektør Claus Andersen fra Nordjyske Bank.

Der var desuden 11 medlemmer, som ønskede genvalg til repræsentantskabet, herunder advokat Anne Kaptain fra Sæby og apoteker Henrik Lintner fra Hjørring.

Repræsentantskabet i Ringkjøbing Landbobank og Nordjyske Bank består samlet set af 42 medlemmer.

Normalvis afholdes der også aktionærmøder i forbindelse med generalforsamlingen, men disse er blevet aflyst på grund af corona.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordjysk aftryk på repræsentantskab' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger