Sommercamp for elever i 3.-9. klasse – foreninger inviteres

Sommercamp for elever i 3.-9. klasse – foreninger inviteres

17. marts 2021 - kl. 8:32 - af

Børne- og Ungdomsudvalget i Frederikshavn Kommune har besluttet, at der skal afholdes en Sommercamp for eleverne i 3.-9. klasser i den første uge af elevernes sommerferie.

I de kommende dage afholdes der virtuelle informationsmøder for foreninger med interesse for at høre mere om, hvordan foreninger kan deltage. Center for Skole hüber, rigtig mange vil bakke op og deltage.

Hvis man er interesseret, bedes man tilmelde sig til konsulent ved Center for Skole, Lars Lundgreen pĂĽ e-mail: laln@frederikshavn.dk

Lars Lundgreen er sikker på, at det bliver en fantastisk uge, hvor foreninger, fritidsklubber og SSP sammen skal være med til at skabe gode rammer for børn og unge med fokus på leg, bevægelse og kreativitet. Med udgangspunkt i FN’s verdensmål har kommunen valgt fællestemaet ”Venskaber”.

Sommercampen organiseres lokalt i SÌby, Frederikshavn og Skagen for at sikre lokalt ejerskab for foreningerne og fritidsklubberne og for at sikre, at det er lokale børn og unge, som aktiviteterne skal laves for.

De 3 virtuelle informationsmøde er hver berammet til max. en times varighed, og de vil tage udgangspunkt i lokalsamfundene. For SÌby og opland er det torsdag den 18. marts kl. 16,30. For Frederikshavn og opland er mødet mandag den 22. marts kl. 16,30, og for Skagen og opland afvikles mødet onsdag den 24. marts kl. 16,30.

 

Tekst: Per Rye

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sommercamp for elever i 3.-9. klasse – foreninger inviteres' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Š 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger