Beierholm kåres igen til Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år

Beierholms kontor i Frederikshavn.

Beierholm kåres igen til Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år

18. marts 2021 - kl. 15:36 - af

Torsdag formiddag blev Danmarks bedste arbejdspladser® kåret ved en stor digital event. Revisions- og rådgivningsvirksomheden Beierholm løb med to priser – både som Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år og som fjerde bedste danske arbejdsplads med over 500 medarbejdere. Det har krævet en særlig indsats at holde medarbejdernes trivsel oppe under den nu 12 måneder lange coronaepidemi, lyder det fra vinderen.

Beierholm blev i dag for anden gang i træk kåret til Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år. Det er kun tredje gang, at prisen for unge under 25 år uddeles, og Beierholm var også modtager af prisen ved sidste uddeling i november 2019, hvor det internationalt anerkendte Great Place to Work® Institute i Danmark kårede Danmarks bedste arbejdspladser. Den ordinære uddeling i november 2020 blev nemlig udskudt på grund af coronaepidemien og blev i stedet afholdt i dag ved en stor digital event:

– Vi har samarbejdet med Great Place to Work® siden 2008 og ser dette samarbejde som et væsentligt bidrag til vores løbende arbejde med at sikre en høj medarbejdertrivsel. Det mangeårige fokus på trivsel er kommet os særligt til gode de sidste 12 måneder, hvor vi som alle andre har arbejdet fra hjemmet i lange perioder, siger adm. direktør Søren V. Pedersen fra Beierholm og fortsætter:

– Jeg er derfor særligt stolt over, at vi nu for anden gang i træk bliver udnævnt til Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år. Vi optager normalt 50-60 trainees om året, men i indeværende år kommer vi til at rekruttere 90-100 unge trainees, og det har krævet et enormt arbejde og fokus fra både dem og den øvrige organisation at opretholde trivsel, motivation og et højt niveau for oplæring under krisen. Jeg vil derfor gerne benytte lejligheden til at takke alle medarbejdere for en forbilledlig indsats.

Beierholm er kendt for sit særlige traineeforløb, der består af en toårig modulopbygget uddannelse kombineret med lokal ”mesterlære”, hvor den unge tilknyttes en erfaren ”buddy”. Antallet af trainees, der optages i Beierholm pr. år, er løbende blevet øget og skal efter planen også udbygges i de kommende år. Og netop buddy-ordningen er blevet styrket under coronakrisen for at modvirke nogle af de coronarelaterede restriktioner:

– Vi iværksatte ret tidligt under coronaepidemien nogle særlige tiltag med fokus på at bevare en tæt kontakt til de unge under oplæring. Derudover har mange af vores 32 lokale kontorer prioriteret, at de unge kunne møde ind på kontoret i de perioder, hvor det var hensigtsmæssigt og sundhedsmæssigt forsvarligt. Det har virket rigtig godt, fortsætter Søren V. Pedersen.

Søren V. Pedersen startede selv som elev i Beierholm og er i dag øverste chef i en virksomhed, der inden for de seneste år har fordoblet både omsætning og antallet af medarbejdere. Beierholm er i dag den revisions- og rådgivningsvirksomhed i Danmark, der håndterer flest regnskaber, og planen er, at vækstkurven skal fortsætte opad også i de kommende år. Her er en høj medarbejdertilfredshed et vigtigt middel til at nå målene:

– Det lyder som en floskel at sige, at medarbejderne er vores vigtigste aktiv. Men det kan vi om nogen skrive under på, og hos os er høj trivsel blandt medarbejderne ganske enkelt nøglen til succes. At medarbejderne bliver behandlet med stor respekt, er en af årsagerne til, at vi hvert år opsøges af en række mindre og mellemstore revisionsvirksomheder, der gerne vil være en del af Beierholm, og det er et helt afgørende element i vores vækststrategi, forklarer Søren V. Pedersen videre.

Beierholm har i en årrække modtaget topplaceringer ved kåringerne af Danmarks bedste arbejdspladser og har de seneste otte år ligget i top fem blandt Danmarks bedste arbejdspladser med over 500 medarbejdere. I år blev det til en flot fjerdeplads, og nu glæder Søren V. Pedersen sig til mere normale tilstande, hvor han igen kan se kollegerne i øjnene på kontoret:

– Coronakrisen og de mange restriktioner har været hård for alle. Vi har mange kunder inden for brancher, som har været under hård nedlukning, og det slider både på økonomien og den mentale tilstand. Vi har også mange kunder, der har klaret sig godt igennem krisen, og som har formået at udvikle nye løsninger. Faktisk er jeg meget imponeret over den kreativitet og opfindsomhed, som bliver lagt for dagen, og i vores tætte kontakt med virksomhederne er det også med til at øge trivslen også hos os, pointerer Søren V. Pedersen og fortsætter:

– Jeg er glad for endnu en flot placering blandt Danmarks bedste arbejdspladser med over 500 medarbejdere, og nu glæder jeg mig til den nye hverdag, der venter, når epidemien forhåbentlig snart er ovre, slutter han.

Fakta om kåringen af Danmarks bedste arbejdspladser®
Great Place to Work® kårer hvert år Danmarks bedste arbejdspladser® inden for kategorierne mindre, mellemstore og store arbejdspladser.

Beierholm har de seneste 13 år været nomineret i kategorien ”Store arbejdspladser med over 500 medarbejdere” og i år blev det til en fjerdeplads i denne kategori. Beierholm vinder desuden specialprisen ”Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år”. Det er kun tredje gang, at denne specialpris uddeles, og Beierholm har således vundet den to ud af tre gange.

Om Beierholm
Efter en årrække med massiv ekspansion er Beierholm med 1.300 medarbejdere fordelt på 32 kontorer over hele landet i dag en af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomheder. Med afsæt i centrale kompetencecentre og lokale partnere har Beierholm fokus på at servicere mindre og mellemstore virksomheder i hele Danmark. Beierholm har de seneste otte år ligget i top fem blandt Danmarks bedste arbejdspladser med over 500 ansatte®. Beierholm er i 2021 for anden gang i træk kåret som Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år.

For yderligere information se www.beierholm.dk

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Beierholm kåres igen til Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger