Nu åbner vi snart dørene igen!

Foto: Nordjyllands Kystmuseum.

Nu åbner vi snart dørene igen!

5. april 2021 - kl. 9:29 - af

Der er forår i luften, og dagene bliver længere og lysere. Det går med andre ord mod lysere tider, og vi glæder os enormt til at slå dørene op på Kystmuseets afdelinger i Skagen, Frederikshavn og Sæby fra den 21. april. 

Her i foråret kan I glæde jer til en række inspirerende oplevelser på Kystmuseet i form af temaomvisninger, nye spændende udstillinger, guidede ture samt en række nye udviklingstiltag. Et af de nye tiltag er blandt andet en Bunkercafé på Kystmuseet Bangsbo Fort, hvor man nyde en god kop kaffe, en sodavand eller en is og slappe af efter museumsbesøget. 

NYE UDSTILLINGER

På Kystmuseet Bangsbo har vi arbejdet på en ny marinarkæologisk udstilling “I havets dyb”. Udstillingen viser en række fund og spændende genstande bjærget fra vrag ved de nordjyske kyster, og historierne bag disse skibes skæbner fortælles sammen med historien om bjærgningen – først af skrot og siden af marinarkæologiske genstande. Læs mere om udstillingen i dette nyhedsbrev. 

På Kystmuseet Bangsbo Fort præsenterer vi også en spændende udstilling med titlen “Luftwaffe på Knivholt”, Udstillingen sætter fokus på den flyveplads, som det tyske Luftwaffe anlagde ved Frederikshavn i 1940 samt på det efterspil som dele af flyvepladsen fik i form af en flygtningelejr 1945-1949.  Det fortæller vi mere om her i nyhedsbrevet.

NYE ÅBNINGSTIDER

Som noget nyt holder Kystmuseet nu åbent om lørdagen hele året, så det håber vi at I vil benytte jer af, når vi åbner igen. I finder alle kommende arrangementer, udstillinger med mere i Kystmuseets årsprogram for 2021. 

Vi glæder os til at byde jer velkomne efter den 21. april. 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nu åbner vi snart dørene igen!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger