Camille Haven drømmer om at optræde på de helt store scener

Camille Haven drømmer om at optræde på de helt store scener

8. april 2021 - kl. 13:57 - af

For den 14-årige Camille Haven fra Frederikshavn har musikken altid fyldt meget og hun er slet ikke i tvivl om, at det er det, hun skal bruge resten af sit liv på.

Mange vil kunne genkende Camille efter hun i 2019 vandt Voice Junior med Wafande som coach. Wafande var imponeret over Camilles talent og efter TV-programmet inviterede han hende derfor med på sin sommertourné rundt i hele Danmark. Det var en kæmpe oplevelse for Camille at stå på scenen og synge sammen med Wafande og opleve hvordan, det er for eksempel at stå på scenen til Langelandsfestivalen og spille for 12.000 publikummer. Camilles drøm var tændt og efter dette har hun arbejdet målrettet på at skrive og få indspillet sine egne sange.

En ung pige med en stærk dedikation og handlekraft.

Camille har på eget initiativ skrevet til en af de producere, som Wafande også bruger, for at spørge ham om han ville producere Camilles egne sange. Det sagde han ja tak til og Camille har således været i København to gange for at indspille sine egne sange med produceren Mikkel Nuplex. I samarbejdet med Mikkel Nuplex er Camille meget bevidst om hvilken lyd, hun godt kan lide og hvordan, hun gerne selv vil have, at sangene skal ende med at være. Hun har sendt små lydbidder over til produceren i forvejen, så han kunne få en idé om hvad Camille vil have og så har de sammen fundet frem til det endelige resultat. Men Camille har været med i alle beslutninger, så sangene er kommet til at lyde præcist, som hun gerne vil have. Som betaling for tiden i studiet har Camille brugt sine konfirmationspenge. Camille har i øvrigt selv forhandlet prisen på plads med produceren.

Musikskolen og familien som støtte.

Camille har gået på musikskolen siden hun var helt lille. Hun startede med børnebongo og siden hun var 10 har hun gået til sang hos underviser Signe Højmark Thaarup og sammenspil i talentklassen. Camille har altid elsket at stå på scenen og det var blandt andet derfor, hun meldte sig til Voice Junior. Under optagelserne til programmet fik Camille stadig undervisning på Musikskolen og Camille fortæller, at hendes underviser Signe har været en stor støtte for hende. I det hele taget beskriver Camille Musikskolen som et sted, hvor hun altid har oplevet en tryg støtte og som et rum, hvor hun har kunnet udvikle sig. På Musikskolen har hun fået lov at prøve mange genrer af, ligesom hun har fået en teoretiske ballast at arbejde ud fra. Camille har oplevet, at Musikskolen og hendes undervisning her, har været med til at tænde en ild i hende og hjulpet hende på vej mod hendes drøm.

Som med alle andre interesser eller sportsgrene gælder det, at hvis talentet skal udvikles, så skal der være nogen, der støtter op om projektet. Og det har Camilles familie altid gjort. I alle de ting, Camille foretager sig, står hendes familie bag hende. Det har betydet meget for Camille, at hun har haft sin families støtte og de har gladelig kørt land og rige rundt for at Camille har kunnet udleve sine drømme.

Når Camilles sange er indspillede og færdigproducerede, skal de sendes rundt til forskellige pladeselskaber med håbet om at nogen vil udgive det og tilbyde Camille en pladekontrakt. Når dette sker, vil Musikskolen i Frederikshavn kommune selvfølgelig dele nyheden om udgivelsen. Vi glæder os meget til at følge Camilles videre vej mod drømmen.

Camille kan følges på instagram på @camille_haven 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Camille Haven drømmer om at optræde på de helt store scener' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger