Vidner søges: Har du været på Jerup Strand?

Vidner søges: Har du været på Jerup Strand?

14. april 2021 - kl. 11:35 - af

Nordjyllands Politi søger nu aktivt efter vidner i sagen om den savnede 43-årige mand, Kem Dan Jensen fra Jerup, der har været forsvundet siden torsdag i sidste uge.

Det drejer sig om borgere, der har været i området omkring Jerup Strand torsdag d. 8. april 2021 om eftermiddagen, særligt i tidsrummet omkring kl. 15.00 – 17.00. Noget tyder nemlig på, at den savnede 43-årige mand har befundet sig på stranden omkring dette tidspunkt.  

Politiets afhøringer i sagen har specifikt vist, at der d. 8. april 2021 mellem kl. 15-17 har været en person – en mand – på Jerup Strand, som politiet mener kan have set den savnede og således have informationer af betydning for sagen. 

Der er tale om, oplyser den ansvarlige for efterforskningen, fg. politikommissær Morten Axelsen, en mand på 30-40 år, som var cirka 2 meter høj, og han var muligvis kørende i en sort bil, der holdt parkeret i nærheden. 
”Denne mand kan have set noget, der gør ham til et vigtigt vidne i sagen, så jeg vil gerne opfordre denne mand til straks at ringe til os på 114,” siger politikommissæren.   

Potentielt flere vidner 

Desuden ved Nordjyllands Politi  fra flere vidneafhøringer, at der generelt har været folk i området omkring Jerup Strand d. 8. april om eftermiddagen – og også de kan have observeret noget, der har betydning for sagens opklaring. 

”Derfor vil jeg gerne opfordre til, at man også ringer 114 til os, hvis man været i området,” siger fg. politikommissær Morten Axelsen, der tilføjer, at det f.eks. kan være lystfiskere, der har opholdt sig i området på det tidspunkt. 

”Ring hellere til os en gang for meget end en for lidt,” pointerer politikommissæren. 

Politiet sidder klar ved telefonnummer 114. 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vidner søges: Har du været på Jerup Strand?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger