DEKRA i Sæby indgår samarbejde med Uggerhøj Frederikshavn

DEKRA i Sæby indgår samarbejde med Uggerhøj Frederikshavn

20. april 2021 - kl. 11:16 - af

DEKRA Køreteknisk Anlæg i Sæby indgår samarbejde med Uggerhøj Frederikshavn om nye biler til banen. De nye biler skal ifølge Karsten Trend Poulsen, adm. direktør i DEKRA Nordjylland, være med til at højne sikkerheden og skabe endnu mere køreglæde for køreskoleeleverne.

Spritnye biler til elever
Uggerhøj i Frederikshavn har netop leveret 6 spritnye Citroën biler til DEKRAs Køreteknisk Anlæg i Sæby. Bilerne vil blive brugt af de nye billister, som tager kørekort til personbil.

”Vores anlæg i Sæby bliver brugt af elever fra køreskolerne primært i Sæby, Frederikshavn, Skagen og Hjørring. Men også køreskoler i Brønderslev og Vodskov bruger banen i Sæby,” fortæller adm. direktør i DEKRA Nordjylland, Karsten Trend Poulsen.

Fokus på sikkerheden
DEKRA er kendt i hele verden for at højne sikkerheden på vejene, i virksomheder og i hjemmet. Derfor er det helt naturligt at køretøjerne på banen også er nye, hvad enten det er personbiler eller lastbiler.

”De unge som skal have kørekort og ud i trafikken som nye bilister, skal have en god oplevelse på vores bane, og det får de med de nye, miljørigtige biler, som har alt i udstyr. Vi er sikre på, at køreskolerne og deres elever glæder sig til at sætte sig ind i de nye biler allerede fra i dag,” siger Karsten Trend Poulsen.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'DEKRA i Sæby indgår samarbejde med Uggerhøj Frederikshavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger