Samlede 180.300 kroner ind på cykeltur fra Skagen til Brøndby Hallen

Thomas og Allan lykønsker hinanden med bedriften.

Samlede 180.300 kroner ind på cykeltur fra Skagen til Brøndby Hallen

27. april 2021 - kl. 7:49 - af

Vendsyssel Elite Badminton indsamlede 180.300 kroner, da ligaholdets cheftræner, Allan Kolbro Nielsen, torsdag 22. og fredag 23. april cyklede hele vejen fra bane 2 i Skagen Sportscenter til Brøndby Hallen – med hjælp fra Molslinjen en tur på 334 kilometer.

COVID-19 satte en stopper for VEB’s traditionelle sponsorcykelløb. I stedet opstod idéen om at cykle til Brøndby Hallen, hvor VEB om to måneder kæmper om guldet i Final 4. Det udviklede sig til en langt større succes, end VEB havde drømt om.

Økonomisk plejer VEB at cykle 75.000 kroner hjem, så 180.300 kroner taler for sig selv. Manglede indtægter fra de tilskuerløse hjemmekampe udgjorde 35.000 kroner, så de blev også hentet hjem på vejen fra Skagen til Brøndby Hallen.

Derudover bød de to dage på masser af flotte kommentarer som “klart det fedeste og mest gennemført frivillige foreningsarrangement jeg til dato har oplevet. Kæmpe ros for kreativitet og viljen til at gøre en forskel”.

Der var nemlig ikke “bare” en cykeltur på 334 kilometer. Turen bød på spændende gæster, overraskelser, præmier og intensiv omtale på Facebook, og det kulminerede, da Allan Kolbro Nielsen sammen med hjælperytter Thomas Ravn, ungdomsformand i Skagen Badmintonklub, fredag kl. 14.10 ankom til Brøndby Hallen.

Her havde Brøndby Hallen forberedt en flot velkomst med en fin hilsen og VEB’s logo ved hovedindgangen, og indenfor var der fotos fra turen på hallens storskærm, ligesom der blev serveret sandwich, øl og sodavand. Badminton Danmark havde sendt et par repræsentanter med en flaske champagne, og endelig dukkede Poul Broberg, chef for Public Affairs i DIF, op med OL-trøjer til de to seje cykelryttere og Jacob Høyer Filt Juhl og Michael Frederiksen i følgebilen. Poul Broberg kommer fra Frederikshavn og vandt som ung DM for hold med Frederikshavn Badmintonklub.

– Det var to fuldstændigt vanvittige dage, som jeg har svært ved at sætte ord på. Det varmer inderligt at mærke den store opbakning. Jeg bliver rørt, siger Allan Kolbro Nielsen.

Private kunne støtte projektet via MobilePay. Her blev der indsamlet 50.000 kroner. Et Peder Ravn-maleri blev solgt for 6.200 kroner på auktion. Resten af pengene kom fra gavmilde virksomheder, som støttede VEB før, under og efter turen til Brøndby Hallen.

Beløbet på 180.300 kroner stiger helt sikkert, for en stor VEB-fan besluttede at flytte sin fødselsdag med overnatning til Hotel Marie og Pakhuset i Skagen, da han erfarede, hvordan de støttede projektet massivt med flotte præmier. Og den rabat, som VEB forhandler sig frem til på vegne af den glade fan, tilfalder VEB.

– Dette er blot én af mange herlige oplevelser i forbindelse med dette projekt, der begyndte som en sjov bemærkning, men udviklede sig til at være noget af det absolut bedste, vi har gjort i VEB’s 19-årige historie. En kæmpe tak til alle, som deltog aktivt og støttede os, siger formand Jan R. Jensen.

VEB’s tidligere ligaspiller Rune Dyhr, deltog på de første 231 kilometer fra Skagen til Aarhus, men fredag blev han nødt til at passe sit arbejde som erhvervskundechef i Nordjyske Bank i Sæby.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Samlede 180.300 kroner ind på cykeltur fra Skagen til Brøndby Hallen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger