Hvem skal være den første modtager af Handicapprisen?

Handicaprådet.

Hvem skal være den første modtager af Handicapprisen?

29. april 2021 - kl. 11:10 - af

Ved en af Frederikshavn Kommunes prisfester bliver der i år kåret en vinder af en ny pris. Handicaprådet har indstiftet Handicaprisen for at hylde en person, en forening eller institution, der gør en særlig indsats for borgere med fysisk eller kognitive handicap. 

Handicaprådet i Frederikshavn Kommune har et ønske om at hædre indsatser, præstationer og omsorg, som handicappede – eller personer der støtter handicappede lægger for dagen, for at livet kan leves og opleves på lige vilkår som andre borgere. Derfor efterlyser rådet nu kandidater til Handicapprisen:

  • Mange handicappede leverer præstationer, der er helt enestående, set fra den brede befolkning, men som ikke bliver fremhævet i samme omfang som andres indsatser. Derfor er det ekstra nødvendigt at sætte disse ’dagligdagens helte’ i fokus og derved fremme forståelsen for, at handicappede er fuldstændig som alle andre, inde bag facaden. Derfor opfordrer Handicaprådet til, at mange vil sende indstillinger ind til Handicapprisen, siger Aksel Jensen, formand for Handicaprådet i Frederikshavn Kommune.

Du kan få indflydelse på, hvem der kåres som modtager af Handicapprisen ved at sende din indstilling. Handicaprådet håber på modtage en strøm af nomineringer inden deadline den 10. maj 2021.

Indstil din kandidat

For at komme i betragtning til Handicapprisen på 10.000 kr. skal den nominerede have bidraget til tiltag for borgere med fysisk eller kognitive handicap i Frederikshavn Kommune.

Kender du en person, en forening, en institution eller organisation, du gerne vil nominere til Handicapprisen? Så kan du sende din indstilling ved at gå ind på hjemmesiden Frederikshavn Kommunes Handicappris

Vinderen kåres ved prisfest
Som noget nyt holder Frederikshavn Kommune ikke én Prisfest, men for at komme ud i hele kommunen afholdes fire festlige arrangementer samt kåring af Årets bedste lederpræstation, som bliver uddelt i forbindelse med Frivillighedsfestivalen i Frederikshavn i september 2021. Hvor kåringen af modtageren af Handicapprisen finder sted er endnu ikke fastlagt.

Der vil i løbet af sommeren blive udsendt yderligere information om Handicapprisen og årets prisfester.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hvem skal være den første modtager af Handicapprisen?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger