De lokale selvstændige skal blomstre igen i Frederikshavn

De lokale selvstændige skal blomstre igen i Frederikshavn

8. maj 2021 - kl. 6:45 - af

Det danske brændstofselskab Go’on vil puste liv og begejstring tilbage i de lokale selvstændige. Det gør de i en ny kampagne, hvor lokale borgere kan give en lokal erhvervsdrivende et ”skulderklap” og en virtuel eller fysisk buket, så vi sammen får de lokale til at blomstre igen.

I dag lørdag d. 8. maj kl. 13.00-15.00 uddeler Go’on buketter til forbipasserende ved tanken på Nordvej 12, 9900 Frederikshavn. Buketter som man så kan give videre til den selvstændige erhvervsdrivende, som man synes har fortjent den. 

”Vi er kendte for at være aktive i de lokalsamfund, hvor vi har stationer, så derfor var det naturligt for os at igangsætte denne lidt anderledes kampagne, hvor vi gerne vil hylde de lokale erhvervsdrivende. Alle ved, at et blomstrende erhvervsliv er vigtigt for livet i et lokalsamfund, så efter et år med nedlukninger og dalende omsætning, så mener vi, at de mange lokale selvstændige, der knokler for at holde liv i deres forretning, de skal have en anerkendelse, og den skal deres lokale kunder være med til at give dem. Med kampagnen giver vi mulighed for at sige; Vi hepper på dig,” forklarer Mick Kjær, CEO i Go’on om baggrunden for kampagnen.  

På Go’on tanken på Nordvej 12 står Go’ons eventteam klar til at uddele buketterne.

”Vi håber, at Frederikshavnerne vil være med til at bakke op om deres lokale erhvervsliv ved at dele buketterne ud til så mange forskellige som muligt her i byen,” siger Katrine Møller-Juul Sørensen, Stationskonsulent hos Go’on.

Samtidig løber en onlinekampagne, hvor man på Facebook kan dele virtuelle blomster ud, og man kan hylde sine lokale selvstændige via Go’ons facebookside.

Lokale tankstationer skaber liv i landsbyen

Go’on er et 100% danskejet brændstofselskab. Siden starten i 2009 har Go’on etableret 165 tankstationer rundt i Danmark. De er primært beliggende i landdistrikterne.

”Da vi startede for lidt over 10 år siden, kunne vi se et hul i markedet lige præcis i landdistrikterne. De fleste landsbyer havde over en årrække oplevet, hvordan deres lokale tankstation var blevet nedlagt, da de multinationale selskaber ikke kunne se værdien i at have stationer i de tyndt befolkede områder. Vi tænkte anderledes, og fokuserede på at folk i landdistrikterne jo kører langt oftere og længere i bil end folk i byerne, så derfor har de selvfølgelig brug for en lokal tankstation,” understreger Mick Kjær.

I flere tilfælde har Go’on i tæt samarbejde med lokale ildsjæle og selvstændige været med til at etablere nye tankanlæg i forbindelse med åbning af nye dagligvarebutikker.

”Vi er stolte over, at vi i fællesskab med lokale kræfter kan lykkes med at skabe nye virksomheder og handelsmuligheder for de mange mennesker, som har valgt ikke at bosætte sig i en af de store byer. Og det er trods alt 2,6 millioner danskere, som i dag bor i en mindre provinsby eller et landdistrikt og de skal også have mulighed for at kunne handle og tanke lokalt,” siger Mick Kjær. 

Fakta:

Lørdag d. 8. maj kl. 13-15 kan du på Go’on tanken Nordvej 12, i Frederikshavn hente en buket og give videre til en lokal erhvervsdrivende (Så længe lager haves)

Go’on vil med en ny kampagne få de lokale selvstændige til at blomstre igen

Via Go’ons facebookside kan du hylde din lokale selvstændige

Go’on vil uddele blomster fra mange af deres 165 tankstationer rundt i landet. Se hvor og hvornår på Go’ons facebookside

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'De lokale selvstændige skal blomstre igen i Frederikshavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger