Jobcenter med i fire nye puljeansøgninger

Jobcenter med i fire nye puljeansøgninger

1. juni 2021 - kl. 6:38 - af

Arbejdsmarkedsudvalget i Frederikshavn Kommune für med mellemrum nye oversigter over de mange puljeansøgninger, som Jobcenter Frederikshavn er involveret i.

Oversigten vil løbende blive prÌsenteret for Arbejdsmarkedsudvalget, nür der er Ìndringer eller søgt nye puljemidler. Oversigten indeholder en beskrivelse af søgte puljemidler, igangvÌrende indsatser samt indsatser, hvor puljemidlerne er ophørt, hvor Jobcenter Frederikshavn er projektejer eller udgør en vÌsentlig del af indsatsen.

Der er til Arbejdsmarkedsudvalgets nÌste møde den 3. juni fire puljeansøgninger, som er sat pü dagsordenen:
• Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har givet Jobcenter Frederikshavn tilsagn på i alt 1.072.900 kr. til puljen til uddannelse af ledige, der har arbejdet i minkerhverv eller følgeerhverv. Tilsagnet dækker både Frederikshavn og Læsø Kommuner.
• Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har givet Jobcenter Frederikshavn tilsagn på i alt 933.500 kr. fra puljen til uddannelsesløft.
• Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har givet Jobcenter Frederikshavn tilsagn på i alt 500.000 kr. fra den regionale uddannelsespulje.
• Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har givet HF & VUC Nord et tilsagn på 5.323.500,00 kr. fra puljen til ordblinde og læse- og skrivesvage. Projektet er etableret på tværs af en række af de nordjyske kommuner, Regionsrådet, Dansk Industri, FOA, HK-A Nordjylland, 3F og Erhvervshus Nordjylland.

Forud for mødet indstiller børne-, ungdoms- og arbejdsmarkedsdirektøren, at Arbejdsmarkedsudvalget tager orienteringen om puljeansøgninger i Jobcenter Frederikshavn til efterretning.

Tekst: Per Rye

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jobcenter med i fire nye puljeansøgninger' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Š 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger