Venstre har opstillet flere kandidater

Venstre har opstillet flere kandidater

1. juni 2021 - kl. 9:15 - af

Venstre i Frederikshavn Kommune har afholdt endnu et opstillingsmøde.

Mandag aften, nød medlemmer af Venstre i Frederikshavn kommune godt af, at forsamlingsforbuddet nu er sådan, at vi rent faktisk må mødes fysisk.

Som Louise Jæger, formand for Venstre i Frederikshavn Kommune, sagde da hun bød velkommen. Det er ubeskriveligt dejligt at se jer “live” igen. Det er bare mere rigtigt at “gå til forening”, når vi kan mødes om det vi er fælles om.

Mandag aften var medlemmer af Venstre samlet om, at få valgt flere kandidater til det forestående regions- og kommunalvalg.

Jytte Høyrup blev valgt til den sidste af de fire pladser Venstre deles med Læsø om at besætte, på opstillingslisten til regionsvalget.

Lene Broberg, Rikke Stjerne, Asger Mortensen og Holger Grøntved blev opstillet på Venstres liste til kommunalvalget. Holger Grøntved på bare 20 år, blev aftens stemmesluger og fik det højeste antal stemmer af aftenens opstillede. Holger er tredje generation medlem af Venstre i sin familie, hans bedstefar og far var begge deltagende til aftenens opstillingsmøde. Holger der går i 2.g på Frederikshavn Gymnasium mener det er vigtigt, at de unges stemme kommer ind i byrådet.

Vi glæder os til at trække i arbejdstøjet og arbejde Venstre’s hold frem til valget i november slutter Louise Jæger.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Venstre har opstillet flere kandidater' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger