Frederikshavn Havkajakklub på tur til Aalborg

Frederikshavn Havkajakklub på tur til Aalborg

2. juni 2021 - kl. 6:28 - af

Redaktionen har modtaget nedenstående og fotos fra Hans Chr. Højslet, Formand for Frederikshavn Havkajakklub:

Frederikshavn Havkajakklubs klubtur nummer 3 i 2021 (29. maj 2021) gik til Limfjorden og Aalborg. Ca. halvdelen af medlemmerne i klubben (21) havde tilmeldt sig turen.

Maj måneds klubtur var en del af årets første DGI Roer 1 kursus, hvor de nye roere kunne få lidt ekstra kilometer i arme og ben og se noget andet rovand end det lokale i Frederikshavn.

Turen var en stille og rolig sight-seeing tur til Aalborg, der skulle vise vores nye klubkammerater, hvad havkajaksporten også kan byde på. Det var en pæn flok på 21 deltagere, der i fælles trop kørte til Tunnelhavnen, hvor vi gjorde kajakkerne klar, klædte om, gik i kajakkerne og lagde os ud og fornemmede motorvejstrafikken, der forsvandt ind under os.

Vest for tunnelen krydsede vi over på Aalborg-siden, og roede ind mod byen og oplevede de mange ikoniske byggerier fra søsiden. Først et lille smut ind i den gamle tørdok mellem de to KMD-bygninger, forbi Musikkens Hus og Utzon Centret, under Limfjordsbroerne, forbi Fjordbyen og Vestre Fjordpark og indenom Marina Fjordparken, inden vi krydsede over og gik i land på Egholm.

Efter en hyggelig frokostpause på shelterpladsen gik turen først et stykke op langs nordsiden af Egholm, inden vi vendte om og roede langs Nørresundby Havnefront tilbage til Tunnelhavnen. Vi sluttede en helt fantastisk dag af med kaffe og kage, inden vi pakkede sammen og kørte retur til Marina’en i Frederikshavn.

Onsdag den 2. juni 2021 skal de nye roere op til prøve for at vise, at de kan alle de ro-teknikker, de skal kunne. Det foregår naturligvis i Marinaen, hvor I er velkomne til at komme og kigge på.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavn Havkajakklub på tur til Aalborg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger