Studerende hædret med 100.000 kroner fra Roblon Fondens Uddannelsespris

Fra venstre ses: Nina Schou, Annelie Lykke Landgaard Ottesen, Valdemar Stokbro, Katja, Wagner Dorf Andersen, Bjørn Stensig Holm, Alexander Tvilling og Kim Müller.

Studerende hædret med 100.000 kroner fra Roblon Fondens Uddannelsespris

4. juni 2021 - kl. 16:00 - af

Fem studerende fra MARTEC, EUC Nord, Frederikshavn Handdelsskole og UCN, modtog i dag Roblon Fondens Uddannelsespris ved Vækst & Vilje-arrangementet i Arena Nord. Med prisen følger 25.000 kr.

Nina Schou, der er medlem af fondens bestyrelse og datter af Roblons grundlægger, Erik Schou, uddelte priserne til de fem vindere, for enten deres faglige indsats eller indenfor iværksætteri.

Årets vindere er:
Aleksander Tvilling, der læser til elektriker på EUC Nord, og har læreplads hos Strandby El Teknik. Her er hans seriøse, professionelle og positive tilgang til læring blevet tydeligt bemærket. Aleksander modtager prisen for særlig høj faglighed indenfor sit felt. Under hele sin uddannelse har Aleksander udmærket sig ved at hans læringskurve og kundskaber indenfor elfaget har været hurtigt stigende.

Bjørn Stensig Holm, som gennem sit maskinmesterstudie på MARTEC, har udvist bemærkelsesværdig høj studieaktivitet, og derigennem har opnået særdeles høj faglighed og fagligt overblik. I det afsluttende bachelorprojekt, har Bjørn løst et problem ved støjgener fra et eksisterende ventilationsanlæg i apteringen ombord på et af DS Nordens skibe, uden at det havde en effekt på anlæggets ydeevne.

Katja Wagner Dorf Andersen. Katja er i lære som administrativ kontorassistent ved Frederikshavn Kommune, under sit studie i offentlig administration ved Frederikshavn Handelsskole. Begge steder er det bemærket hvordan Katjas personlighed gør at hun favner og rummer folk omkring sig. Ord som nysgerrig, dedikeret, engageret beskriver Katja utrolig godt, hvilket har gjort at hun bidrager til stor læring for alle omkring sig på et fagligt niveau som ligger meget højt. Katja var hurtigt til at melde sig som elevklubformand, hvilket hun klarer virkelig flot.

Annelie Lykke Landgaard Ottesen & Valdemar Stokbro, som læser til henholdsvis sygeplejerske ved UCN og maskinmester ved MARTEC. De modtager prisen for iværksætteri og entreprenørskab, der vil kunne give afsmitning på Nordjylland. I fællesskab har Annelie og Valdemar udviklet en kateterbuks, som afhjælper en kendt udfordring med smerter ved forkert fiksering af kateteret, mobiliseringsvanskeligheder grundet løse slanger, og vanskelige arbejdsforhold for personale ved forflytning.

Roblon Fondens Uddannelsespris uddeler i perioden 2020-2024 en halv million kroner til studerende på erhvervsuddannelser og videregående uddannelser i Frederikshavn kommune.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Studerende hædret med 100.000 kroner fra Roblon Fondens Uddannelsespris' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger