Badehotelsstjerne får hovedrolle i musicalen Midt om Natten

Badehotelsstjerne får hovedrolle i musicalen Midt om Natten

8. juni 2021 - kl. 13:45 - af

Når castet på succesmusicalen ’Midt om Natten’, indtager de skrå brædder i Arena Nord fra den 27.-29. august, bliver det med nye kræfter på scenen. Morten Hemmingsen, der er kendt fra den succesfulde og populære TV2-serie, Badehotellet indtager nemlig rollen som Arnold, mens stortalentet Nina Maria Schjødt Lybæk-Larsen bliver den nye Susan Himmelblå. Den populære musical, der bygger på Gasolins og Kim Larsens mange hits er indtil videre blevet set af mere end 100.000 publikummer.

Morten Hemmingsen og Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen bliver en del af et stærkt hold, der består af både rutinerede og nye performere. Holdet tæller bl.a. Gustav Wolter, der i 2018 fik sit
gennembrud i rollen som den oprørske Benny, som i filmen blev spillet af Kim Larsen selv.
Derudover kan publikum bl.a. opleve Allan Mortensen som vagabonden Tusindfryd, JimmyvJørgensen i dobbeltrollen som brugtvognsforhandleren Charles og Rockerlederen – og desuden
medvirker et stort ensemble og band, der tilsammen tæller mere end 30 personer.

Da Midt om Natten filmen fik biografpremiere i 1984 solgte den 922.000 biografbilletter. Nu har over 100.000 gæster set musicalen, der er baseret på filmen. Det er med til at vise, hvor stor et indtryk og aftryk Kim Larsen og Gasolin har sat i den danske befolkning. Det bliver et mindeværdigt gensyn med både musikken, karaktererne og filmen, der har opnået kultstatus i Danmark.

Musicalen spiller hele 4 forestillinger i Arena Nord i spilleperioden og der er fortsat ledige pladser til alle 4 forestillinger:

Fredag den 27. august Kl. 20.00
Lørdag den 28. august Kl. 16.00
Lørdag den 28. august Kl. 20.00
Søndag den 29. august Kl. 15.00

Læs mere om musicalen på: https://www.arenanord.dk/event/midt-om-natten/

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Badehotelsstjerne får hovedrolle i musicalen Midt om Natten' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger