Ny tildelingsmodel for kommunens fritidsklubber

Ny tildelingsmodel for kommunens fritidsklubber

8. juni 2021 - kl. 6:33 - af

De tre fritidsklubber Hans Aabelsvej i SÌby, fritidsklubben pü Kirkevej i Skagen samt Hotspot i Frederikshavn og har i forüret 2021 afholdt separate dialogmøder med Børne- og Ungdomsudvalget.

Pü dialogmøderne har der vÌret fokus pü fritidsklubbernes hverdag, pÌdagogiske aktiviteter samt samarbejdet med skoler, foreningslivet og det omkringliggende samfund.

Pü hvert af de tre dialogmøder var der ligeledes fokus pü fremtidige projekter og udmøntning af Børne- og Ungdomsudvalgets ekstra midler pü 1 mio. kr. til klubberne.

Bestyrelsen og ledelsen for klubben pü Hans Aabelsvej i SÌby har efter dialogmødet inviteret formanden for Børne- og Ungdomsudvalget samt Center for Skole til et møde om den nuvÌrende tildelingsmodel for fritidsklubberne. Pü mødet drøftede parterne rammerne for og betydningen af den nuvÌrende model.

Pü baggrund af mødet er det blevet besluttet, at Center for Skole skal udarbejde et forslag til, hvordan arbejdet med en ny tildelingsmodel til fritidsklubberne kan pübegyndes.

Processen er tilrettelagt sĂĽledes, at eventuelle ĂŚndringer kan indarbejdes ved udmeldingen af budget 2022.

Center for Skole har udarbejdet nedenstĂĽende forslag til en tids- og procesplan for arbejdet:

  • medio august til medio september 2021: FĂŚlles dialogmøde 1 mellem bestyrelser, ledelse og medarbejderreprĂŚsentanter for fritidsklubberne, Børne- og Ungdomsudvalget og Center for Skole. Mødet tilrettelĂŚgges, sĂĽ der er en ĂĽben dialog med udgangspunkt klubbernes nuvĂŚrende rammebetingelser; resurser, normering, personale, antal børn og unge, m.m.
  • medio september til medio oktober 2021: FĂŚlles dialogmøde 2 mellem bestyrelser, ledelse og medarbejderreprĂŚsentanter for fritidsklubberne, Børne- og Ungdomsudvalget og Center for Skole. PĂĽ mødet fremlĂŚgges 2-3 forslag til tildelingsmodeller, som drøftes
  • primo november 2021: Børne- og Ungdomsudvalget trĂŚffer beslutning om en ny tildelingsmodel, som efterfølgende sendes i høring ved fritidsklubbernes bestyrelser
  • primo december 2021: Høringsperiode afsluttes og udvalget trĂŚffer endelig beslutning.

Børne-, ungdoms- og arbejdsmarkedsdirektøren indstiller, at Børne- og Ungdomsudvalget godkender den foreslüede tids- og procesplan, nür udvalget afholder møde i dag den 8. juni.

 

Tekst: Per Rye

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny tildelingsmodel for kommunens fritidsklubber' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Š 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger