Dagpleje i Skagen satte fornyet fokus på optimale forhold for børn

Dagpleje i Skagen satte fornyet fokus på optimale forhold for børn

9. juni 2021 - kl. 14:07 - af

Tirsdag eftermiddag og aften var dagplejen i distrikt Nord i Skagen samlet for at sætte fornyet fokus på de mest optimale forhold for børn i fremtidens dagpleje.

Der blev budt velkommen af Distriktsleder John Høst, der udtrykte glæde over, at den (næsten) nye leder Anette Falberg Aarre havde taget initiativ til mødet, og at han var stolt over den måde, dagplejen havde taklet de mange og store udfordringer der har været og er under Corona pandemien. Der har hele tiden været et fokus på børnene og at sikre, de havde det bedst muligt med alle de retningslinjer og regler det nu indebærer.

Desuden fremhævede John Høst også den positive stemning, der er blandt dagplejerne. Det gør en forskel for hele vores område indenfor Frederikshavn Kommune.

Formålet med mødet var at skabe et fælles grundlag for det fremtidige samarbejde med fokus på kerneopgaven, højne trivslen, samarbejdet og arbejdsglæden. Kerneopgaven er at sikre børnenes trivsel, udvikling, dannelse og læring.

Der kom rigtig mange gode tanker frem om videndeling, de gode historier og som det blev sagt, vi har alle brug for at udvikle os. Ønske om udvikling og vilje til det, var der i allerhøjeste grad omkring bordet.

Det at passe børn er en opgave alle om bordet gør med stolthed. De børn der kommer ud i samfundet fra os, skal have det bedste mulige afsæt, understregede Anette Falberg Aarre, da hun takkede for de bidrag, der var kommet frem. Hun vil nu i samarbejde med gruppekoordinatorerne sætte handling bag ordene – så der sikres en dagpleje i Nord med fælles retning og hvor fællesskabet står skarpt som en styrke.

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dagpleje i Skagen satte fornyet fokus på optimale forhold for børn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2024 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger