Mødet med Lars Boje Mathiesen blev en stor succes

Mødet med Lars Boje Mathiesen blev en stor succes

9. juni 2021 - kl. 10:19 - af

Nye Borgerliges offentlige møde i Arena Nord den 7. juni blev en stor succes.

Til trods for fremvisning af corona pas eller test, sü dukkede der 70 tilhører op.

Folketingsmedlem Lars Boje Mathiesen talte og besvarede spørgsmül i to timer, kun afbrudt af et indlÌg af Kim Edberg, der er Nye Borgerlige Nordjyllands storkreds spidskandidat til folketingsvalget og et musikalsk indslag af kandidat Susanne Marianne Møllers lille sanggruppe.

Lars kom i sin tale ind pü mange forskellige emner bla. sagen om adskillelse af alle unge asyl par, hvor det er blevet afsløret, at flere topembedsmÌnds mailbokse (tilfÌldigvis) er blevet slettet.
Om hvor svÌrt det kan vÌre, at fü røde journalister til at lytte til fakta, hvis det ikke lige passer ind i deres agenda.

Lars kom ogsĂĽ ind pĂĽ, at Nye Borgerliges kun 4 folketingsmedlemmer mĂĽ arbejde ekstra hĂĽrdt i Folketinget.

Lars bestrider arbejdet med følgende ordførerskaber: BeskÌftigelsesordfører, Boligordfører, Erhvervsordfører, Finansordfører, Frihedsordfører, Kulturordfører, Ligestillingsordfører. Medieordfører, Skatteordfører og Sundhedsordfører. Derudover er han medlem af følgende udvalg: BeskÌftigelsesudvalget, Epidemiudvalget, og Indenrigs- og Boligudvalget, Kulturudvalget, Ligestillingsudvalget og Sundhedsudvalget.

Nye Borgerlige har nu over 17.000 medlemmer og er dermed medlem mÌssigt landets 3. største parti. Denne store medlemsfremgang skulle gerne efter nÌste folketingsvalg udmønte sig i en lettere arbejdsdag for partiet nuvÌrende fire folketingsmedlemmer.

Nye Borgerlige Ungdom hjalp flot til med afvikling af mødet og Lars Boje Mathiesen fik ved afslutningen af mødet overrakt en lille lokal gave af kandidat Poul Bundgaard.

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mødet med Lars Boje Mathiesen blev en stor succes' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Š 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger