Politiet genbesøgte samme fest angående musik til ulempe

Politiet genbesøgte samme fest angående musik til ulempe

10. juni 2021 - kl. 7:28 - af

Tirsdag den 8. juni i tidsrummet kl. 12 til 16 modtog Nordjyllands Politi flere anmeldelser om, at en havefest i Frederikshavn var til stor gene for nabolaget. Anmelder forklarede, at man havde forsøgt at bede den festansvarlige om at skrue ned for musikken – men at musikken var fortsat ved samme ”voldsomme” volumen alligevel. 

En ledig beredskabspatrulje i nærheden kørte derfor til stedet for at tage kontakt til festens personer. Betjentene traf her den festansvarlige, som man formanede om, at man skal huske at udvise hensyn til sine naboer, hvorefter musikken blev skruet ned. Patruljen kørte derved videre, da der nu – tilsyneladende – var ro på i området.

Senere samme dog modtog Nordjyllands Politi dog endnu en anmeldelse, da musikken var blevet skruet op igen efter, at betjentene havde forladt stedet. En ledig patrulje i området kørte derfor til området igen for at instruere den festansvarlige om at skrue ned for musikken, hvilket man gjorde.

Men lidt senere indgik endnu en anmeldelse. Musikken var blevet skruet op igen.

En tredje patrulje kørte derfor til stedet. De informerede nu den festansvarlige om, at hvis man ikke skruer ned og udviser hensyn til naboerne, så vil musikanlægget blive beslaglagt næste gang, patruljen er nødt til at komme forbi.

Det udviste den festansvarlige tilsyneladende forståelse for, da man skruede ned for musikken – og ingen yderligere anmeldelser indgik.

 

Fest med omtanke – husk at skrue ned, når det bliver sent

Det er forståeligt, at du fester. Det skal der også være plads til. Men husk at vise hensyn – både derhjemme og på offentlige områder. Naboerne er måske ikke lige så festglade sent om natten, som du er. Fest med omtanke, og husk at skrue lidt ned for musikken, når det bliver sent.

 

Er du selv udsat for musik til gene? 

Før du ringer til politiet, så spørg festens personer, om de ikke nok vil skrue ned for musikken. En venlig henvendelse virker ofte, da de fleste sjældent er ude på at genere deres naboer.

Men virker en venlig henvendelse ikke, og fortsætter den høje musik – så kontakt politiet på tlf. 114. Servicecenteret er ved telefonen alle dage, døgnet rundt.

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Politiet genbesøgte samme fest angående musik til ulempe' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger