Alle håndboldklubber kan nu blive en del af Håndboldens Dag 2021

Alle håndboldklubber kan nu blive en del af Håndboldens Dag 2021

12. juni 2021 - kl. 6:48 - af

Hjælp klubbens medlemmer tilbage til fællesskabet ovenpå corona-krisen og skyd den nye sæson godt i gang til Håndboldens Dag 2021. Den nye dato er fundet, så sæt kryds i kalenderen den 2. oktober og meld klubben klar i dag.

Den 9. januar 2021 skulle successen med Håndboldens Dag have været gentaget for tredje gang. Men på grund af Covid-19 blev dagen udskudt. Nu skal der så sættes kryds i kalenderen, for den nye dato for afviklingen af Håndboldens Dag er lørdag den 2. oktober 2021.

110 klubber havde allerede tilmeldt sig, da den landsdækkende åbent hus-dag måtte udskydes, og håbet er at mindst lige så mange hurtigt får meldt sig klar igen. Målet med Håndboldens Dag er nemlig at give foreninger over hele landet mulighed for at styrke fællesskabet i klubben og invitere folk udenfor foreningsfællesskabet indenfor til en sjov dag i hallen.

“Vi glæder os helt vildt over, at det kan lade sig gøre at afholde Håndboldens Dag i år. Det er en oplagt mulighed for klubberne til at lave en god genstart ovenpå coronakrisen. Vi har tidligere set, at foreninger har rekrutteret nye medlemmer direkte fra arrangementet, men næsten endnu vigtigere bliver det for klubberne i år at fastholde og genrekruttere de medlemmer, der måske ikke er kommet igen ovenpå den lange nedlukning. Vi håber, at rigtig mange klubber vil være med til at skabe en landsdækkende håndboldfest,” fortæller Betina Lyng Bjerre, formand for bredde- og udviklingsudvalget i Dansk Håndbold Forbund.

Særligt fokus på de unge
En af de aldersgrupper, der især har været ramt af nedlukningen, er de unge. Derfor sætter Håndboldens Dag 2021 ekstra stort fokus på netop at få de unge inkluderet i håndboldfællesskabet.

“Vi skal have de unge med på Håndboldens Dag, og ikke bare som besøgende, men som en aktiv del af eventen. Derfor lægger vi med Håndboldens Dag 2021 op til, at foreningens unge spillere selv får mulighed for at planlægge en særlig event for dem selv, som måske kan lokke deres venner med ned i klubben. Derudover får foreningerne hjælp til at skabe rammerne for de unge igennem planlægningsmaterialer og webinarer i august og september,” siger Niels Christian Pedersen, formand for DGI Håndbold.

Fakta om Håndboldens Dag
Det er helt gratis at melde sig som arrangør af Håndboldens Dag. Man tilmelder sin klub, booker hallen nogle timer eller mere den 2. oktober 2021 og planlægger en sjov dag for både nuværende og potentielt nye medlemmer.

Håndboldens Dag afvikles i samarbejde mellem Dansk Håndbold Forbund og DGI Håndbold.

Tilmeldingsfrist er søndag den 22. august. Tilmeldingen sker på www.haandboldensdag.dk.

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Alle håndboldklubber kan nu blive en del af Håndboldens Dag 2021' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2024 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger