Stafet for Livet igen på Toppen af Danmark

Stafet for Livet igen på Toppen af Danmark

17. juni 2021 - kl. 9:25 - af

Den Bette Maler fra Sæby klar med ny plakat og postkort til fordel for Kræftens Bekæmpelse.

”Toppen af Danmark”, Charlotte Rømmings farvestrålende plakat og postkort, der bliver solgt som støtte til Stafet for Livet, blev sidste år et kæmpe hit.

Til dato har salget af plakat og postkort indbragt 120.000 kroner, som ubeskåret går til Kræftens Bekæmpelse, et resultat, der har vakt opsigt, både hos Stafet for Livet i andre byer og i Kræftens Bekæmpelses hovedsæde i København.

Andre byer har taget idéen op og har fået lokale kunstnere til at male motiver fra deres kommune, og hjemme på Sadelmagervej i Sæby har Charlotte Rømming kreeret en ny plakat, ”Toppen af Danmark 2.0”.

Motiverne er denne gang Strandby Kirke, Det Grå Fyr og de røde fiskepakhuse i Skagen, Frederikshavn Kirke og Palmestranden og Sæbys maleriske vandmølle – og ”Den Bette Maler”, som Charlotte kaldes, håber, at kunne gentage succesen fra sidste år.

– Det har været helt forrygende at se, hvor stor opbakning, der har været, og salget af den nye plakat og postkort er i fuld gang, fortæller den kreative sæbynit.

Hun har blandt andet lige solgt 45 dobbelte postkort, der skal bruges som invitationer til to gange 50-års fødselsdag i en familie, der har været ramt af kræft.

Plakaterne i A3-format sælges for 100 kr. og eksklusivt i 50X70 cm for 300 kr.

To dobbelte postkort i A5-format sælges for 25 kr. og fem stk. i A6-format for 25 kr.

Salgssteder

”Toppen af Danmark 2.0” kan bestilles via Den Bette Malers Facebookside, og kan desuden købes på følgende udsalgssteder:

Skagen: Holte Vinlager, Kop og Kande, Skagen Kunst og Rammer, Proshoppen Golfklubben Hvide Klit, Spar Nord samt Sparekassen Vendsyssel og Turisthus Nord.

Frederikshavn: Galleri Lars Falk, Meny, H.C. Ørstedsvej, Kop og Kande, Proshoppen Frederikshavn Golfklub, Spar Nord Bank og Sparekassen Vendsyssel.

Sæby: Farvebøtten, Kop og Kande, Spar Nord Bank og Sparekassen Vendsyssel. Online på Hr. & Fru B´s webshop.

Strandby: Den Blå Café og Peiter Sports Outlet, Bannerslund.

Østervrå: Østervrå Blomsterbutik.

Stafet på en ny måde i år

Stafet for Livet Frederikshavn afvikles i år på en ny måde under mottoet ”Vi er sammen – hver for sig”. De deltagende hold bestemmer selv hvor og hvornår, de vil afvikle stafetten. Der er således mulighed for at arrangere stafet i forbindelse med et firma- eller foreningsarrangement eller gadefest – kun fantasien sætter grænser.

Fredag den 27. august bliver der en fælles afslutning fra klokken 16-20 med forskellige aktiviteter for børn og voksne og underholdning på strøget i Skagen, Sæby og Frederikshavn. Denne dag vil det være mukigt at afslutte stafetten på byruter i vores dejlige byer. 

Som altid slutter Stafet for Livet med den traditionelle lysceremoni. Afslutningen livestreames via stafettens Facebookside.

Tilmelding til Stafet for Livet Frederikshavn via hjemmesiden www.stafetforlivet.dk/stafet/frederikshavn.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stafet for Livet igen på Toppen af Danmark' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger