Uggerhøj samler uddannelse på EUC Nord

Fra venstre er det uddannelseschef Jesper Clausen, EUC Nord; Nicolai Bo Pedersen, HR Nord; Sten Uggerhøj, Uggerhøj.

Uggerhøj samler uddannelse på EUC Nord

25. juni 2021 - kl. 12:53 - af

Uggerhøj samler al lærlingeuddannelse på EUC Nord i Frederikshavn.

Efter sommerferien starter 8 unge på hovedforløbsuddannelsen til personvognsmekaniker hos EUC Nord i Frederikshavn. Det særlige ved de 8 elever er, at de alle kommer fra Uggerhøjs 7 afdelinger fra hele Jylland. Uggerhøj har sammen med EUC Nord og HR Nord udviklet et uddannelsesforløb, hvor et hold udelukkende består af elever fra Uggerhøj. Og de første 8 elever bliver snart til flere, da det er planen, at der fra 2022 skal være 16 elever i gang.

Bedre uddannelse og korpsånd
For direktør Sten Uggerhøj, er partnerskabet med EUC Nord en del af en større rekrutteringsstrategi. Vi ønsker at tiltrække de bedste lærlinge ved at tilbyde dem en god uddannelse, hvor vi samtidig giver dem en oplevelse af at være en del af vores virksomhed og et fællesskab også mens de er på skolen.

– Vores slogan er ’Med dig hele vejen’ og vi ønsker, at vores lærlinge skal kunne mærke, at det også gælder for dem. Vores mål er at uddanne nogle af branchens bedste lærlinge. Ved at samle lærlingene fra alle vores afdelinger kan vi skabe et godt netværk blandt lærlingene, og vi kan introducere vores måde at gøre tingene på, mens de undervises. Grunden til, at vi valgte EUC Nord, skyldes, at vi synes, de har et meget stærkt undervisningsmiljø, hvor kronen på værket er Autobranchens Udviklingscenter. Jeg er overbevist om, at både Uggerhøj, EUC Nord og lærlingene vil få noget rigtig godt ud af det her.

Udvikling af uddannelsesstrategi
Uggerhøj har udviklet deres nye uddannelsesstrategi i samarbejde med Nicolai Bo Pedersen, som er indehaver af HR-virksomheden HR Nord. Nicolai er tidligere uddannelseschef hos Aalborg Handelsskole og kender til det ofte komplicerede skolesystem, som personvognsmekaniker-uddannelsen er en del af. Nicolai har været tovholder på samarbejdet med EUC Nord.

– Uddannelsen er den samme, som man kan tage mange andre steder i Danmark. Forskellen består især i, at vi kan målrette cases og teknologi til det, som Uggerhøj arbejder med. Vi har lettere ved at involvere os i uddannelsen og så vil vi have meget bedre mulighed for at sikre, at lærlingenes teori fra skoleopholdene og de praktiske opgaver hjemme i virksomheden smelter endnu bedre sammen. Der vil helt sikkert blive et stærkt fællesskab lærlingene imellem og de vil opleve, at virksomhedskulturen følger dem helt ud i deres skoleophold og får dem til at føle sig om en del af Uggerhøj-familien.

Nicolai fortæller, at der er planer om at give Uggerhøjholdet mulighed for forskellige aktiviteter uden for arbejdstiden f.eks. udflugter, sport, hygge osv.

Cadeau til EUC Nord
Hos EUC Nord er uddannelseschef Jesper Clausen meget glad for partnerskabsaftalen. Det er første gang, EUC Nord laver en formel aftale om at uddanne alle lærlinge i en virksomhed.

– Hos EUC Nord er vi alle stolte og beærede over Uggerhøjs mange roser. Sammen har vi udviklet noget, som jeg er sikker på vil komme alle til gode. Jeg synes, det er fantastisk flot, at Uggerhøj tager uddannelsesområdet så seriøst, som de gør. Og det er klogt, for i disse år falder ungdomsårgangene betragteligt, og med så flot et uddannelseskoncept er Uggerhøj helt sikkert en attraktiv læreplads for de unge.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Uggerhøj samler uddannelse på EUC Nord' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger