Frederikshavn Handelsskole fejrede de nye HHX, EUX og EUD-studenter

Louise

Frederikshavn Handelsskole fejrede de nye HHX, EUX og EUD-studenter

26. juni 2021 - kl. 10:06 - af

Igen i år blev dimensionen holdt klassevis pga. COVID-19, men det stoppede ikke for at afholde et ordentligt brag af en festdag for de nyudklækkede studenter. Det blev et par gode dage med sang, taler og så blev der uddelt legater for kr. 56.000, – til de elever, der har gjort en særlig indsats på den ene eller anden måde. Legaterne gives af forskellige organisationer og foreninger i det lokale erhvervsliv. 

Katrine Faurholm Hjort Ingwersen som er blevet EUX-student, modtog et legat fra SPAR Nord på kr. 2500,-. Katrine modtager legatet for at være fagligt dygtig og med sin ydmyge personlighed lader hun sig alligevel ikke mærke af det.

Også Caroline Berring som er blevet HHX-student, modtog et flot legat. Fra Frederiks Handelsstandsforening modtager hun 10.000 for at ”holde liv” i både sin klasse og skolens andre elever under pandemien. Hun er fagligt stærk, har et stort overskud og forsøger at motivere de andre i klassen fagligt og socialt.

HHX-student Louise Lindegaard Christensen modtager også 10.000 fra Frederiks Handelsstandsforening, da Louise altid er velforberedt og har været med til at løfte det faglige niveau i klassen.

Oscar Kusk fra HHX modtager også legat på kr. 10.000, – fra Frederiks Handelsstandsforening. Oskar modtager legatet, fordi han er en kammerat, der altid går foran når der skal laves noget fagligt og socialt

Sofie Seedorff Sørensen modtager også et legat på kr. 2.000, – fra HK, da hun er har været en aktiv del af det sociale liv i klassen og har været en rigtig god klassekammerat, som gerne deler ud af sit faglige overskud, gode humør og får løftet opgaver i fællesskab med sine klassekammerater.

HHX-student Jacob Junker Jeppesen modtog fredag et legat fra Frederiks Handelsstandsforening på kr. 10.000, – fordi han er en kæmpe ildsjæl. I 1g var han medstifter af virksomheden MYEpi, som han siden da har arbejdet benhårdt for at få op at køre.

Slutteligt modtog Kristian Stausholm Hesberg Hardam et legat på kr. 2.500, – fra Spar Nord, da Kristian altid har arbejdet seriøst med stoffet og er meget vellidt i klassen og af lærerne.

Derudover har Simon Kærsgaard Jerup fra HHX også modtaget et legat på kr. 9.000, – fra Martin Pedersens Mindelegat. Legatet gives til handelsskoleelevers studieophold i udlandet. Simon er blevet indstillet, da han er dygtig, arbejdsom og en rigtig god kammerat. Han har formået at få det bedste ud af sin uddannelse vha. sin væremåde og sin tilgang til skolen i det hele taget.

Til dimissionen afslutter Brian Andersson dagen med ordene: ”Det er med stor begejstring, at vi sender jer på jeres videre vej ud i livet. Mod nye udfordringer, uddannelse, job, rejser. Der er meget mere, der venter derude på jer, og I er SÅ klar til at komme videre.

Vi skylder jer en tak. Tak fordi I holdt ud. Fordi I bevarede det gode humør, optimismen og kunne se mulighederne – på trods af vilkårene.

Tillykke med eksamen og god vind fremover”

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavn Handelsskole fejrede de nye HHX, EUX og EUD-studenter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger