290 studenter dimitterer fra EUC Nord

290 studenter dimitterer fra EUC Nord

28. juni 2021 - kl. 6:51 - af

Rektor Karsten Asmussen holdt sin dimissionstale 12 gange i løbet af fredag og lørdag og i alt dimitterede han 290 studenter. På hhx i Hjørring 117 elever; på htx i Hjørring 100 elever; og 73 hos htx i Frederikshavn. Højeste snit på hele EUC Nord fik Mads Ulrik Bitsch Bech fra htx Frederikshavn, som endte på hele 12, 2.

Pga. covid19 holdt alle uddannelser dimissionerne klassevis og i det hele taget har covid19 fyldt rigtigt meget i næsten halvdelen af deres tre-årige skoletid. Årets høje gennemsnit antyder dog, at eleverne har været helt klar til at afslutte deres studentertid. Udover højeste snit blev der også uddelt diverse legater og priser til eleverne.

Karsten Asmussen sagde bl.a. til de nye studenter:

– På grund af den meget særlige situation med hjemsendelser, både i 2.g og 3.g, blev jeg ligesom mange andre rektorer i februar spurgt af ministeriet, om I var klar til prøver i fagene? Svaret fra hele gymnasiesektoren var et rungende JA! – huerne og eksamensbeviserne viser, det var rigtigt!

– Fleksibilitet, omstillingsevne, kompetenceudvikling og livslang læring er samfundets vilkår – identiteten er din. Uanset hvad I beskæftiger jer med i fremtiden, så sørg for at have tid og rum til eftertanke.

Udover 290 studenter har EUC Nord i disse dage også nyuddannet en lang række erhvervsuddannelseselever – bl.a. personvognsmekaniker, bygningsmaler, eventtekniker, smed, elektriker, serviceassistenter samt en række merkantile uddannelser.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '290 studenter dimitterer fra EUC Nord' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger