Infrastruktur-aftale: Mere sammenhæng – godt for Frederikshavn Kommune

Infrastruktur-aftale: Mere sammenhæng – godt for Frederikshavn Kommune

28. juni 2021 - kl. 15:32 - af

Det er et enigt Christiansborg, der står bag den infrastrukturaftale, der i dag er blevet fremlagt. I Frederikshavn Kommune betyder aftalen flere gode takter. Både for bilister, cyklister, havne og klimaet.

En såkaldt 2+1 vej mellem Ålbæk og Skagen, der gør det nemmere at komme frem. En pulje målrettet forbedring af havnene, etablering af en ny Limfjordsforbindelse, flere cykelstier og et bedre net af ladestandere på tværs af landet. Der er ifølge borgmester, Birgit S. Hansen meget at glæde sig over i den infrastrukturaftale, der netop er indgået blandt Folketingets partier.

– Der er ingen tvivl om, at den her aftale møder rigtig mange af de behov, vi har, for at skabe et Danmark i balance. Investeringer i kollektiv trafik, fokus på cyklisme, et landsdækkende net af ladestandere og ikke mindst en pulje med fokus på udvikling af vores havne. Især muligheden for at søge penge til at kunne forsyne skibene, der er i havn i Skagen og i Frederikshavn med landstrøm er noget af det, vi satser stærkt på som klimakommune. Det er stærkt, at Folketingets partier også har set dette, siger borgmester Birgit S. Hansen.

Glæde over vejudvidelse Skagen – Ålbæk
Især udvidelsen af vejen mellem Skagen og Ålbæk med flere spor bliver hilst velkommen med dagens politiske plan. For det første fordi udvidelsen er sat til at blive påbegyndt allerede i 2022, og at der er sat penge af til støjdæmpning.

– For andre er det måske bare 11 kilometer vej. For os er det udrykningskøretøjer, der kan komme hurtigt frem, det er daglig pendling, der bliver nemmere, og det er ikke mindst erhvervslivet, der får bedre muligheder, nu hvor trængsel på vejen ikke længere skal være en hindring, siger en tilfreds borgmester.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Infrastruktur-aftale: Mere sammenhæng - godt for Frederikshavn Kommune' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger