Kåringen af årets Guld-Harald udsættes

Kåringen af årets Guld-Harald udsættes

30. juni 2021 - kl. 8:18 - af

Hvert år i forbindelse med åbningen af Cup No. 1 har Arena Nord i samarbejde med Spar Nord Fonden og Harald Nielsens kåret årets Guld-Harald.

Kåringen skulle i 2021 være forgået mandag den 12. juli, men som en konsekvens af, at der heller ikke i år er nogen Cup No. 1 og Arena Nord tillige er i gang med en store udbygning på Harald Nielsens Plads, er årets kåring udskudt til tirsdag den 26. oktober kl. 18.00.

Harald Nielsen ville i 2021 være blevet 80 år, så det er oplagt at flytte kåringen til hans fødselsdag.

Årets kåring vil blive gjort mere folkelig med musik, underholdning, mad og drikke til alle, som møder op. Årets Guld-Harald har været uddelt to gange med følgende modtagere: cheftræner for AGF og fra Skagen samt tidligere spiller i FFI, David Nielsen (2019) og sportsdirektør hos DBU, tidligere AaB og født i Frederikshavn, Peter Møller (2020).

Årets Guld-Harald er en fodboldpris. Kriterierne for at modtage prisen er, at det kan være en person eller en forening med rødder i Nordjylland, og så må man gerne have gjort opmærksom på sig selv internationalt.

Komiteen, der tildeler prisen, består af Harald Nielsens enke, Rudi ”Mie” Nielsen, områdedirektør i Spar Nord, Morten Kock, ejendomsmægler og tidligere 1. divisionsspiller Jens Jørgen Calundan, chef for Public Affairs i Dansk Idrætsforbund Poul Broberg, tidligere 1. divisionsspiller i FFI, Pauli Jørgensen, samt adm. direktør for Arena Nord, Per Malmberg.

Tekst: Per Rye

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kåringen af årets Guld-Harald udsættes' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger