Frederikshavner Grillen søger Danmarks bedste hotdogspiser

Frederikshavner Grillen søger Danmarks bedste hotdogspiser

14. juli 2021 - kl. 8:02 - af

I juli og august afvikles kvalifikationsrunderne til en af årets helt store ”sportsevents”, når finalisterne til DM i Hotdogspisning skal findes. Frederikshavner Grillen er klar til at tage imod kandidaterne fra Frederikshavn og omegn.

Det handler om hotdogs, hæder og håneretten, når DM i Hotdogspisning endnu engang vender tilbage og finder sin vinder den 3. september i Aalborg i konkurrencens 10 års-jubilæum. Kvalifikationsrunden er i gang fra den 12. juli til 15. august, og finalisterne skal findes rundt om i det ganske danske land.

Førstepræmien i DM i Hotdogspisning-finalen er et oplevelseskort på 20.000 kroner, men der er også flotte præmier til alle de lokale vindere, hvor der er en miniferie på spil.

Reglerne er ganske simple – spis så mange hotdogs som muligt på 15 minutter. De ti bedste på landsplan kommer i finalen, der afholdes den 3. september i Aalborg til en kæmpe event. Adgang til konkurrencen – og i første omgang et kvarter i hotdog-himlen – koster 100 kroner, og som altid går alle pengene ubeskåret til et velgørende projekt. I år er det Fonden Børnenes Kontor i Aalborg, der kan nyde godt af en økonomisk saltvandsindsprøjtning.

– Vi vil igen gøre DM i Hotdogspisning til en fantastisk og sjov begivenhed for alle. Der kan synes langt fra din lokale pølsevogn til podiet i Aalborg, men det gør måske heller ikke så meget, om du bliver danmarksmester – bare du kan spise flere hotdogs end din bedste ven, din bedrevidende mester, din kollega, din gamle far, eller hvem du nu drømmer om at slå. For vi har alle i hvert fald én, som vi under INGEN omstændigheder vil tabe til – og så kan man jo se, om man kan slå den nuværende rekord på hele 42 hotdogs på blot et kvarter og sikre sig en plads blandt de 10 storspisende finalister, siger Christian Winther Eriksen fra arrangøren Steff Houlberg.

2020-udgaven af DM i Hotdogspisning blev med rå løg i øjnene aflyst på grund af corona. Seneste vinder i 2019 blev Mikael Berg Larsen aka Galhalsen fra Vejle, der spiste 27 hotdogs på et kvarter. Rekorden indehaves fortsat af Ruben Mikkelsen, der i 2016 nåede hele 42 hotdogs. 3. september 2021 kåres den nye hotdogkonge.

Følg den løbende kvalifikation, se kvalifikationsstederne og læs mere om arrangementet på www.dmihotdogspisning.dk

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavner Grillen søger Danmarks bedste hotdogspiser' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger