Hjælp politiet i aktuel sag: Vi savner rette ejere til mulige tyvekoster

Hjælp politiet i aktuel sag: Vi savner rette ejere til mulige tyvekoster

15. juli 2021 - kl. 8:39 - af

Under efterforskningen af en række nylige indbrudsforhold er politiet i Frederikshavn kommet i besiddelse af en mængde formodede tyvekoster. En hel del af disse effekter er det lykkedes for efterforskerne at identificere rette ejerfolk til, men der er også nogle genstande tilbage – mest ure, smykker og lidt kontanter – som formentlig er relateret til indbrudssagen, men politiet har brug for offentlighedens hjælp til at finde ejerne til dem.

Det oplyser den ansvarlige for Nordjyllands Politis efterforskning af sagen, politikommissær Peter Skovbak, og han uddyber:

“Hvis man genkender nogle af disse effekter, så skal man ringe til os på telefon 114, så vi kan få dem genforenet med de rette personer.”

Politikommissæren oplyser, at effekterne sættes i forbindelse med et større sagskompleks, hvor betjente fra politistationen i Frederikshavn har efterforsket adskillige indbrud, der er begået i løbet af juni måned i området omkring Hallund beliggende i Brønderslev kommune.

“Så det er selvfølgelig vores formodning, at effekterne kan stamme fra indbrud i disse områder, hvor vores formodede gerningsperson har været aktiv, men det kan ikke udelukkes, at der er tale om kriminelle forhold begået andre steder,” tilføjer Peter Skovbak.

En 20-årig mand fra lokalområdet blev den 26. juni 2021 fængslet i sagen.

Sagen er fortsat under efterforskning.

Læs mere og se billeder af tyvekosterne via dette link: https://politi.dk/nordjyllands-politi/nyhedsliste/140721fremlysning/2021/07/14

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hjælp politiet i aktuel sag: Vi savner rette ejere til mulige tyvekoster' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger