Narkosælger forsøgte at stikke af fra politiet

Narkosælger forsøgte at stikke af fra politiet

9. august 2021 - kl. 13:29 - af

To betjente førte patruljevogn ad Søndergade i Frederikshavn fredag den 6. august ved 23-tiden, da de lagde mærke til en knallert, som netop skulle til at køre fra en bolig på vejen. Føreren havde ingen hjelm på, hvorfor betjentene hurtigt forsøgte at standse føreren efter, at han havde sat i gang.

Men i stedet for at standse efter politiets anvisninger gassede knallertføreren voldsomt op, så han undveg den ene af betjentene og forsøgte at køre fra stedet. En kort eftersættelse senere forsøgte knallertføreren nu at stikke af til fods – dog uden held. Betjentene indhentede ham hurtigt og pågreb ham, så de kunne undersøge sagen nærmere.

Det viste sig, at knallertkøreren – en 18-årig mand – var i besiddelse af 1,34 gram kokain, 9,19 gram hash, et kontantbeløb og en vægt, hvilket vidnede om salg af ulovlig narkotika. En narkometertest gav dertil udslag for, at føreren tilsyneladende havde indtaget euforiserende stoffer forud for kørslen.

Politiet sigtede og anholdt derfor knallertføreren for salg af ulovlig narkotika samt narkopåvirket kørsel. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Narkosælger forsøgte at stikke af fra politiet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger