Sommersange i Møllehuset på onsdag

Sommersange i Møllehuset på onsdag

9. august 2021 - kl. 7:19 - af

Der er lagt op til en skøn, humørfyldt, fornøjelig og fremfor alt meget musikalsk aften, når der onsdag den 11. august vil være “Sommersange” som i gamle dage ved Møllehuset i Frederikshavn.

Det er den lokale sanger og sangskriver Amalie Thørholm, som sammen med guitarist Lasse Baggenæs indtager scenen ved Møllehuset den 11. august fra kl. 19:00.

Det er kendte danske sange fra Højskolesangbogen suppleret med mere moderne og folkelige evergreens, som er på duoens repertoire til koncerten på den traditionsrige scene i Bangsbo.

“ Vi glæder os rigtig meget til koncerten og til at spille alle de gode  danske sommersange som folk kender og kan synge med på. Det er vores intention, at tonen i koncerten skal emme af hjertevarme, smuk musik og opleves som et musikalsk fællesskab” udtaler Amalie Thørholm, som er født og opvokset i Frederikshavn.

Amalie er en velkendt artist på landets spillesteder og radiokanaler, og er for alvor er ved at slå sit navn fast på den danske musikscene. Hun skriver og udgiver til daglig sin egen popmusik, og sidst i august er hun aktuel med sin helt nye single “Sikkert fundament”, som udkommer digitalt på alle streamingtjenesterne.

Amalie fortæller “Det betyder rigtig meget for mig at skrive og udgive min egen musik, men jeg holder også meget af at fortolke andres sange. Jeg fik idéen til det her koncept med sommersange sammen med min guitarist Lasse Baggenæs, og i løbet af sommeren har vi været rundt i hele regionen med projektet og spille en masse koncerter. Koncerten ved Møllehuset er vores sidste i denne omgang med sommersange så vi lover at give den hele armen, og håber naturligvis på godt vejr og et stort fremmøde” slutter Amalie.

Forinden den musiske underholdning inviterer Møllehuset indenfor  til spisning fra kl. 17.30 ligesom ishuset naturligvis også har åbent.

Koncerten er støttet af slots- og kulturstyrelsens pulje til kunstneriske sommeraktiviteter.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sommersange i Møllehuset på onsdag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger