Ny TRIGON-direktør: Mere fokus på entreprenørforretningen

Ny TRIGON-direktør: Mere fokus på entreprenørforretningen

12. august 2021 - kl. 9:08 - af

33-årige Mikkel Westergaard er tiltrådt som adm. direktør i TRIGON A/S. Hans mål er, at TRIGON i et større omfang skal være markedsleder i den nordligste del af Danmark.

– At være adm. direktør i TRIGON A/S er en fantastisk udfordring, som jeg går til med stor ærefrygt. Men jeg glæder mig også til at sætte mit eget præg på en ellers veletableret virksomhed, der har gjort det godt, men hvor jeg også ser uforløste potentialer. Målet er klart at vinde markedsandele ved at være det rigtige valg for vores kunder og samtidigt gøre det endnu mere synligt, hvad TRIGON giver tilbage, siger Mikkel Westergaard, der ser frem til opgaven og samarbejdet på tværs af selskaberne under Fonden, med Fonden og med dens bestyrelse.

TRIGONs ny direktør kommer fra en ledende stilling og medejerskab af HPH Totalbyg i Hinnerup, der siden 2013 er vokset fra 6 til 150 medarbejdere, primært ved organisk vækst. Her har Mikkel Westergaard bl.a. været med til at opføre Gemidans fabrik på Vendsysselvej i Frederikshavn, nabo til TRIGON. Mikkel Westergaard har i sit tidligere virke også samarbejdet med Uggerhøj-koncernen om en række bilhuse i Silkeborg, der havde TRIGON-direktør Karl Erik Slynge som rådgiver. Der var god kemi, og det lykkedes Slynge at overtale Mikkel Westergaard til at flytte familien med til Frederikshavn fra Silkeborg-egnen, så han kunne overtage ledelsen af TRIGON. Mikkel er opvokset i Hundelev, så det var lidt som at komme hjem.

Karl Erik Slynge forlader ikke firmaet, men bliver koncerndirektør med særligt fokus på TRIGON Ejendomme og udviklingsprojekter.

Mikkel Westergaard har en kundeorienteret tilgang til entreprenørbranchen med varige relationer. Det gælder om at komme ind i varmen – og blive der! Det kræver til gengæld, at man kan sætte sig ind i kundens behov og opfylde dem 100 pct.

– Erhvervsklimaet i Danmark er godt i disse år, og der er gang i rigtig meget her i Nordjylland. Det er også mit indtryk, at der mange steder er et øget fokus på kvalitet og bæredygtighed, og det er et godt udgangspunkt for, at TRIGON kan omsætte sine kompetencer i øget vækst. Samtidig har jeg stærkt fokus på omkostninger, for det er nøglen til, at vi også kan vækste, når konjunkturerne vender, fastslår Mikkel Westergaard.

TRIGON-koncernen består ud over entreprenørforretningen af Greensource, der arbejder med vedvarende energiløsninger, Villy Andersen A/S, er er eksperter i styrede underboringer, Frederikshavn Jordhotel og TRIGON Ejendomme. Virksomhederne beskæftiger i dag i alt 84 medarbejdere.

Mikkel Westergaard præsenteres for et større publikum af kunder, samarbejdspartnere m.v., når TRIGON og TRIGON Fonden fejrer henholdsvis 75-års og 50-års jubilæum i Arena Nord tirsdag 31. august.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny TRIGON-direktør: Mere fokus på entreprenørforretningen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger