Carsten bjergtog os alle

Carsten bjergtog os alle

13. august 2021 - kl. 6:35 - af

En magisk aften med piano, malerier, nærvær og en forrygende multikunstner Carsten Dahl, bjergtog os alle.

Bangsbostrand Kirke dannede onsdag aften rammen om en dialogkoncert med Carsten Dahl. En magisk aften hvor vi kom med på en rejse igennem musikkens og malerkunstens verden og et liv med uhyre mange udfordringer, fortæller Lilly Pedersen.

Men trods alt et liv, der blev og er magisk på den måde, at Carsten Dahl altid selv giver sig ro, nærvær og egenomsorg i forhold til det at være menneske her og nu og dyrke sin passion for musik og maleriet.

”Vi får så mange indtryk i livet, at der sættes alt for mange aftryk og det skaber på et tidspunkt overtryk” udtalte Carsten om sit liv, der har været præget af en diagnose med asperger – og er nu heldigvis i behandling for det. Men mange år er gået uden diagnose, med anbringelser og svære kår for at få et liv indenfor det ”normale”.

Vi, der var til stede i kirken i aften, blev taget med ud af følelsernes landevej, kærlighedens stråler ramte os alle og man kunne slet ikke undgå at føle sig beriget. Rigtig mange gik fra kirken med enten et maleri eller en digtsamling, for det var en aften vi sent vil glemme, slutter Lilly Pedersen.

OM: Carsten Dahl har været tilknyttet Ensemble Midt vest og konservatoriet i Esbjerg. Fra 2011-2016 var han professor på Det Rytmiske Musikkonservatorium i København.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Carsten bjergtog os alle' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger