Deltag i Stafet for Livet fredag den 27. august

Deltag i Stafet for Livet fredag den 27. august

14. august 2021 - kl. 6:41 - af

”Vær med til at gøre en forskel!” lyder opfordringen. Fredag den 27. august kan du være med i kampen mod kræften, når der afvikles ”Stafet for Livet” i midtbyen af kommunens tre største byer Frederikshavn, Sæby og Skagen under sloganet ”Sammen – hver for sig”.

I år bliver stafetten anderledes som følge af COVID-19. Trods gradvis åbning af samfundet tør arrangørerne ikke spå om, hvorledes restriktionerne ser ud ultimo august, og derfor har man besluttet at sprede stafetten ud både i tid og sted.

”Vi forestiller os, at I med jeres hold har base forskellige steder. Det kunne være i haven, på job, i pigeklubben, i den lokale sportsforening – kun fantasien sætter grænser. Her skaber I aktiviteter (går, løber, cykler, ror, svømmer) i perioden op til fredag 27. august 2021 kl. 16 -kl. 20, hvor vi afslutter årets stafetter med en finale i bymidten i henholdsvis Skagen, Frederikshavn og Sæby – en finale med underholdning, taler og lysceremoni, der streames til jer, der ikke vil være tilstede. Vi vil i fællesskab med holdkaptajnerne hjælpe med at inspirere til holdaktiviteter og har allerede sjove idéer,” lyder meldingen fra arrangørerne.

Stafetten består af forskellige hold på typisk 10-20 personer. Mere eller mindre kan også gøre det. Så længe holdet har mindst én person på banen det døgn stafetten varer. Det gælder hverken om at komme først eller længst, men om at gøre en aktiv indsats for at bekæmpe kræft. Så man bestemmer selv, om man vil gå eller løbe.

Som altid er ”Fighterne” æresgæster og derfor vil der – alt efter de gældende restriktioner – naturligvis blive arrangeret nogle hyggelige timer med underholdning, fighterrunde og lidt til ganen m.m.

Styregruppen vil gøre sit bedste for at binde det hele sammen, og her glæder man sig til at gøre en forskel sammen med alle deltagere.

I linket nederst i artiklen kan læses meget mere om de kommende dages omfattende program i tilknytning til arrangementerne i de enkelte byer. Der sluttes af med en særlig stemningsfuld lysceremoni i byens kirke.

Link til www.stafetforlivet.dk/frederikshavn, hvor der kan læses yderligere, bl.a. om tilmelding og om indsamlede beløb i 2019 og 2020 eller på www.facebook.com/stafetforlivetfrederikshavn

Link til arrangements program:

https://www.stafetforlivet.dk/stafet/frederikshavn/program

Tekst: Per Rye

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Deltag i Stafet for Livet fredag den 27. august' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger