Victor Svendsen og Niclas Nøhr vinder DM-guld

Victor Svendsen og Niclas Nøhr vinder DM-guld

14. august 2021 - kl. 9:03 - af

Vendsyssel Elite Badminton erobrede fredag aften to danske mesterskaber i Blue Water Dokken i Esbjerg. Først sejrede Niclas Nøhr i mixeddouble med Amalie Magelund (Team Skælskør-Slagelse), og derefter triumferede Victor Svendsen i herresingle.

VEB var ene om at kunne rejse hjem fra Vestjylland med to danske mesterskaber, så det var en stolt cheftræner Allan Kolbro Nielsen, der gjorde status i bilen på vej hjem til Skagen.

– Jamen, det er bare en skøn fornemmelse, og jeg føler, at begge mesterskaber er fuldt fortjente. Både Niclas og Amalie samt Victor var de bedste, men i en finale kan alt ske. Heldigvis gik det vores vej, siger Allan Kolbro Nielsen.

Niclas Nøhr og Amalie Magelund vandt 21/13, 21/17 over Mikkel Mikkelsen (KMB2010) og Rikke Søby (Højbjerg). Det var den nybagte VEB-spillers anden DM-triumf i træk og tredje i alt.

– Det var fedt at sidde bag banen. De spillede godt, og jeg kan virkelig mærke, at Niclas glæder sig til sin  debut i VEB 24. august, siger VEB’s cheftræner.

Victor Svendsen havde et par store føringer i første sæt, men vandt “kun” 21/18 over Rasmus Messerschmidt (Værløse). I andet sæt var det mere tæt. Heldigvis vandt VEB-spilleren, som har kæmpet med en hofteskade den seneste måneds tid, med 21/19.

– Kæmpe tillykke til Victor. Det er fantastisk, at en 26-årig “dreng” fra Hjørring vinder DM-guld. Victor drømmer jo om at blive udtaget til VM for hold i efteråret, og DM-guldet har i hvert fald ikke forringet hans chancer, smiler Allan Kolbro Nielsen.

Danmarks tre bedste herresingler, OL-guldvinderen Viktor Axelsen, Anders Antonsen og Rasmus Gemke havde meldt afbud til DM, men Victor Svendsen greb chancen og får nu sit navn på den pokal, hvor der i forvejen står Viktor Axelsen, Anders Antonsen, Jan Ø. Jørgensen, Peter Gade, Kenneth Jonassen, Poul-Erik Høyer, Morten Frost, Jens Peter Nierhoff, Flemming Delfs, Svend Pri, Erland Korps, Finn Kobberø med flere.

Det er første gang siden 1988 (Michael Kjeldsen, Triton Aaborg), at en spiller fra en nordjysk klub vinder DM-guld. 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Victor Svendsen og Niclas Nøhr vinder DM-guld' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2024 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger