Sæsonpremiere i aften i Arena Nord: VEB møder Værløse

Victor Svendsen - nykåret dansk mester - rykker op som første herresingle.

Sæsonpremiere i aften i Arena Nord: VEB møder Værløse

24. august 2021 - kl. 7:42 - af

I aften er der sæsonpremiere i Badmintonligaen, og Vendsyssel Elite Badminton (VEB) åbner sæsonen på hjemmebane i Arena Nord i Frederikshavn mod de seneste to sæsoners sølvvindere, Værløse.

– Det er altid spændende, hvor vi står henne i forhold til konkurrenterne, når sæsonen begynder. Værløse bliver dog helt sikkert en stor mundfuld, så det kræver en toppræstation at besejre dem, siger VEB’s cheftræner, Allan Kolbro Nielsen.

Af taktiske årsager afsløres holdopstillingerne ikke, men det ligger fast, at VEB må undvære Beiwen Zhang (sprængt akillessene) og Mathias Christiansen (opereret i foden). Klubben har fået tilgang af Niclas Nøhr, som er en direkte afløser for Mathias Christiansen. Beiwen Zhang erstattes af belgieren Lianne Tan, som er nr. 38 på verdensranglisten.

Derudover har Jan Ø. Jørgensen stoppet sin aktive karriere. Han er nu assistenttræner for VEB. Victor Svendsen – nykåret dansk mester – rykker op som første herresingle, mens Magnus Johannesen, som har fået sin badmintonopdragelse i Brønderslev og Triton Aalborg, er ny i anden herresingle.

VEB har også hentet den svenske doublespiller Clara Nistad tilbage i truppen. Hun supplerer hollænderne Debora Jille og Cheryl Seinen.

Tilbage i truppen fra den seneste sæson er endvidere Josefine R. Jensen, Kirsty Gilmour, Robin Tabeling og Zvonimir Durkinjak.

VEB og Værløse mødtes senest 22. juni i DM-semifinalerne i Final 4 i Brøndby Hallen. Det var ingen fornøjelse set med VEB-øjne. Værløse vandt 5-1.

Der er kampstart kl. 19.00 i Arena Nord, hvor der er gratis entre.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæsonpremiere i aften i Arena Nord: VEB møder Værløse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger