Fik vildt opkald midt i lørdagskrimien – nu skal vinderen have nye tænder

Fik vildt opkald midt i lørdagskrimien – nu skal vinderen have nye tænder

10. september 2021 - kl. 6:38 - af

En kvinde fra Frederikshavn var i lørdags ved at få kaffen galt i halsen, da hun sad og hyggede foran skærmen ved 21.30-tiden.

For da hun tog telefonen, var der en medarbejder fra Danske Spil i den anden ende af forbindelsen. Med en glædelig besked, om at hun var en af de heldige vindere af Millionærgarantien i Lotto.

-Jeg blev meget overrasket, for medarbejderen ringede, mens jeg sad og så krimi, griner vinderen, der straks delte den glade nyhed med manden.

Kvinden er en fast lotterispiller hos Danske Spil, og hun spiller hver uge med helt automatisk gennem sin Lotto-app.

-Jeg har jo sådan et PLUS-abonnement, men jeg plejer slet ikke at vinde så mange penge. Jeg kunne slet ikke forstå det, og det kunne min mand heller ikke, siger nordjyden, der er gået på efterløn.

Sammen med sin mand har hun allerede planlagt, hvad gevinsten skal bruges på, og en god del af millionen er allerede brugt.

-Vi har brugt den ene halvdel på at betale huset ud, så det er jo dejligt, at vi ikke behøver at tænke på det mere. Og så er planen, at resten skal investeres, og så skal jeg have mig nogle nye tænder, fortæller den nybagte millionær.

Det er tredje gang i år, at en frederikshavner løber med en milliongevinst. Den første vinder fra den nordjyske kommune kom i marts måned, mens den anden frederikshavnske vinder blev fundet i april.

Millionærgarantien sikrer, at der hver lørdag i Lotto altid findes minimum to nye, danske millionærer. Der trækkes nemlig lod om 2 x 1 skattefri millioner blandt alle spillede rækker.

Vinderchancerne er helt uafhængige af, hvor mange rigtige tal, man har. Derfor er det vigtigt altid at få tjekket sin kupon hos en forhandler eller på danskespil.dk, også selvom det umiddelbart ikke ligner, at man har vundet noget.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fik vildt opkald midt i lørdagskrimien – nu skal vinderen have nye tænder' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger